freak of nature Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, postanowiłem wymienić w moim motorku przednią zębatkę(13 zębów) na zębatkę o 2 zęby większą. Z tyłu mam 41 i łańcuch w tej konfiguracji ma długość 108 ogniw. Czy nowy łańcuch powinien mieć 2 ogniwa więcej? Gdzie w internecie mogę kupić najzwyklejszy łańcuch 420 sprzedawany na ogniwa? Pzdr Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez freak of nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 2 zeby na zabatce zdawczej to bardzo duzo.O jakim motocyklu mowimy ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mam w Fajerze 929 zmienione przełożenia - z 16/42 na 14/56 zębów. Seryjnie łańcuch był 108 ogniw, teraz jest 114. 1ki nie ma co używać, każdy bieg - guma z lekkiego gazu - V-max ok. 160km/h, choć odcina 6ty bieg przy wskazaniu 306km/h. Jeździć można tylko na 6tym biegu - ruszać i wyprzedać tak jak na niskich biegach. Do turystyki będzie dużo mniejsza zębatka z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi