zysio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ludzir potrzebuje rady mam zlozony silnik i z jednej strony pozrywalem gwinty i sruby zostaly w karterach i mam do tego jeszcze jeden taki silnik czy mozna zmienic tylko 1 karter? :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 podaj model motocykla :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Zmienianie jednego karteru jest nie wskazane.Jeśli już to zmieniaj obydwa kartery. Jeden może być mniej zużyty a drugi bardziej i nie będą do siebie równo przylegać. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez hazell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 hazell to nie chodzi o zużycie tylko o jak zostały odle i dokłądność tego odlania.Zrób tak prze złacz je razem i zkec lekko ale po róno każdaą śrubę i szczeliomierzemi sprawdz czy jest równomiena przerwa miedzy nimi lub na oko to sprawdz.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 hmmm wlasnei dwoch nie moge bo w drugim walniety sa okna na lozyska ale ten co mi jest potrzebny to jestw stanie bdb wiec nie wiem czy tamtych nie zrobic ...... A motor to DErbi Senda r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 hazell to nie chodzi o zużycie tylko o jak zostały odle i dokłądność tego odlania.Zrób tak prze złacz je razem i zkec lekko ale po róno każdaą śrubę i szczeliomierzemi sprawdz czy jest równomiena przerwa miedzy nimi lub na oko to sprawdz.pozdro. W sumie to na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zastanawiam się jak można zerwać gwint tak żeby śruby nie dało się wykręcić. Może chciałeś powiedzieć, że ukręciłeś śrubę. Jeśli tak to zanieś ten karter na normalnie wyposażony warsztat, to ci je wykręcą i po problemie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 niom pomylilem sie sorka wlasnie ale ten karter i tak po bokach popekany jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi