rg166 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96962245 Jak na moj gust to cos kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ja takie aukcje omijam z daleka moze i nie jest to walek ale nie ladowalbym sie w cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Odbiegając od tematu to całkiem ładna maszynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No ładna, ładna :buttrock:Ma lampę ze skutera ale ładnie wygląda. Dobrze że całkiem nie jest zarejestrowana na wskę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wałka z rocznikiem nie ma tylko z dokumentami jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie wazne z czym wazne aby sie nie chwytac tego jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 z mojego miasta takie cos ? hmm az dziwne,ze nie spotkalem ani razu jeszcze :biggrin: troszku tam nawalkowane i serio sie lepiej nie pakowac w to... Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Nowy własciciel mieszka w moim bloku pogadam znim jak czegos sie dowiem to napisze. A tak w ogóle to zarypascie wygląda i pieknie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi