pit_1 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no to kurcze nastepnym razem wypada chyba u nas zrobić małe co nie co.... pomyślimy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No jak cos u was zrobicie to wpadamy !! No i mogliscie poczekac przeciez bylo ustalone ze zbiorka o 14 :), pospieszyliscie sie troche :crossy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Byłem widziałem ogólnie fajna sprawa lecz na placu zwycieństwa było troche trudno o integracje z którąś z grupek. Podejrzewam że integracja nastąpiła na poligonie, z uwagi jednak na pośpiesznie skrecana BABUCHE na brak świateł i słabe hamulce w paradzie nie uczestniczyłem a szkoda. :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A widzialem Ciebie jak zajechałes super ta Twoja jawa !! Mam znajomego co ma taka jawe ale 250 fajne sprzeciki. Mogles jechac na parade my dalismy rade we dwojke na jawce mustang :), chociaz manetka prawie do oporu i pozycja aerodynamiczna jak na scigu hehe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no na lotnisku nie było tragicznie heheh, ale niestety nieobyło się bez gleby;/ ku*wa coś tu jest nie tak od trzech tygodni, ktos od nas co weekend zalicza glebę/szlifa nie ma co, trzeba śmigać spokojnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 pit 1 moze 29.04.2006 jakiś wypad na poligon ??? a cio za furke masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) no moja cbr raczej na poligon nie nadaje sie......... na poligonowe drogi :crossy:....hehe...mam też xl250 ale niestety sprzęgło mi sie skończyło...i nie mam gdzie kupić tarcz.....bo to juz zabytek rocznik 78 Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Aha myslałem ze masz jakiegos krosika:D Ale luuzzzzzzzz A duzo wiary było w sobote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No na pl. zwyciestwa to z 25 sprzetow bylo. A Ty czemu nie wpadles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 NO TRAJKA a możę napiszesz co sie działo na poligonia i jaka była zabawa bo bładze w domysłach. :crossy: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No przeciez nie ja, no ty ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no ja w paradzie itd, nie uczestniczyłem Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no właśnie co sie działo na poligonie bo nas było koło 15 ...i niestety skończyło sie glebą ale niegroźną... wszystko do zrobienia w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Marcys to bylo do Beny wzg tylko cytatu nie zrobilem:). A na poligonie bardzo fajnie bylo ognisko tylko nasza ekipa kielbasek nie wziela to sie nie integrowalismy przy ognisku :crossy:. Brakuje takich spotkan w Pile nie potrzeba wogole kasy zeby zorganizowac cos fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi