zysio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 u mnie jest tak ze na saniu sie wkreca ale przerywa a normalnie to jedzie z jakies 500 m i potem sie moli tak jak by wypalal paliwo z gaxnika a potem brakowalo mu a zalozylem 80 cm a wczesniej bylo normalnie czy to nie zamaly gaźniczek ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 masa tysiac razy ci tlumaczylem za TAAAAk;]Ogolnie mozna przerobic na zaworku iglicowym zeby szybciej paliwo dostawalo sie do komory plywakowej i to jest pierwszy krok;]drugi to wieksza dysza;]Trzeci podgiete blaszki na membranach;pZostaje niemzieniony przelot powietrza:Pjak to sie bedzie zachowywac nie wiem:Pmoze byc zla proporcja mieszanki paliwo powietrze:Pogolnie polecam ci jednak kupic ten wiekszy gaznik:Ptypu 17-19mm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a jaki masz gźnik duży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 gaxnik mam seryjny 14 ale zato nie ma orginalnego zaplonu i mu mocy brakuje wiec stawiam na zaplon :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi