Maciach Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 no to miłej przejażdżki życze...ja niestety sie nieprzyłącze, bo Kache odbieram ze szkoły o 19.05 i jedziemy na Barcie-tylko niekrzyczcie że jestem zdrajcą...mam tam mały interes do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 juz w domkubylo milo (prawie) i mam nadzieje ze kazdy dotarl do domu tez.co jutro? :)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Ja już w domu, mam nadzieje że wszyscy szczęśliwie powrócili :)Koło 21:30 podjechałem na Barcie ale żadnych sprzętów już nie dostrzegłem więc chyba za późno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Ja tez juz w domu. Zgubilem reszte gdzies na Armii krajowej;) Dzis bylo pomalu ale fajnie. Oglaszam konkus na najlepszą wiadomoco sezonu Konkurs jest krótki. A w zasadzie to juz sie skonczyl Wygrał wiadomomkto. Nie sadze zeby ktos postawil moto do wiekszego pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 My też meldujemy się - już w domu. Wycieczka na 15 minut do Zakopca się udała, pogoń za forumowiczami do Olkusza zakończona sukcesem..{ CENSORED} :twisted: A ja znalazłam wreszcie sprzęta jakby robionego na miarę :) - patrz foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Witam,ja już również cały i zdrowy.Wycieczka ok(ale przeżucam się z amerykańskiego jedzonka-brzuszek mnie boli :) ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Ja tez dotarłem, juz sporo wczesniej :) Było fajno, za malymi wyjatkami... :) Siasia, super zdjecie, jak mozna to poprosze oryginal size... na tapetke czy cos 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Witam wszystkich po długiej przerwie !!!1 :) kurde nie miałem nawet czasu spojrzeć na forum ale grzech co nie :oops: pozostaje mi tylko tych waszych wyjazdów pozazdrościć :D zobaczymy czas pokaże ...........Śaśka idealne zdjęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Siasia' date=' super zdjecie, jak mozna to poprosze oryginal size... na tapetke czy cos 8) :twisted:[/quote']Odważnyś, hehe ! Czekaj, Pavka Ci wybije z głowy tapetkę :) Do Ruffa: czyżby GSik pokazał pazurki ?? To już chyba jego drugie ostrzeżenie :) Do wszystkich: latamy coś dzisiaj ? Ponad 20 st. C :DWprawdzie w domu będe dopiero koło 18-tej, i zanim bym dotarł do Krakowa, to pewnie się 19-ta zrobi, ale jakbyście się wybrali trochę chociaż w moim kierunku, to chętnie bym się spotkał. Albo na jakieś winkielki do Rabki wyskoczył, albo cuś. Pozdrówka i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Dzień! (Dobry z przyczyn oczywistych zostało usunięte...) Właśnie jestem po rozmowie z Riderem i wstępny koszt (wg moich oszacowań strat) to niecałe 2000 zeta :) Mam nadzieję, że uda sie to wszystko zrobić z AC... I co ztego ze tego spodnie nie wytrzymałypusciły tylko na szwie, ale sie nie przetarły, więc coś z nich jeszcze będzie :) Niestesty obawiam się, za zanim dojdę do ładu z tym wszystkim to końcówka sezonu mi umknie, więc nie wiem kiedy sie znowu zobaczymy - chyba, ze ktoś lubi sobie brac na grzbiet 90 kilowy plecak :D)) no chyba, że w knajpie w przyszły wtorek... No ale trudno, motocykliście zawsze wiatr w oczy... Pozdro600 dla wszystkich, którzy byli "na gofrach" w Olkuszu i sorry za "atrakcje"... P.S.Strasznie drogie gofry mają w tym Olkuszu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Ruff: Doprowadz ta swoja hiszpanke do porzadku bo jeszcze masz 6000 do zrobienia w tym sezonie.. :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Filip:Doprowadz ta swoja hiszpanke do porzadku bo jeszcze masz 6000 do zrobienia w tym sezonie.. Bedę się starał, bo bym chciał, ale nie wiem czy da rady, bo to jedna k troche ceregieli jest... Chyba powinienem zmienic podpis :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 ciekawe czy honda pójdzie co prawda 400 ale.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 dragon:ciekawe czy honda pójdzie co prawda 400 ale.... pogadaj ze sławkiem(Monka) wczoraj stawial 125nsr.... no stawial to duzo powiedziane ale ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 ciekawe czy honda pójdzie co prawda 400 ale.... Teraz to ja uważam, że wszystko pójdzie - nawet motorynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi