monka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 No Ciekawe co Monka i Filip robią - bo coś się NIE ODZYWAJĄ !!!Mua niestety pracuje, ale intensywnie mysle nad wyjazdem do Bielska w sobote.Dzis bede dzwonil do mechanika i umawial sie na jutro, wiec rano na pewno nie pojade z wami. Moglbym ew. dojechac pozniej, ale do konca imprezy nie zostane niestety :D Filip pewnie nie pojedzie,bo cos gadal ze musi pracowac :PPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 To kto by jechał z Krakowa najpierw na traske? I o której i gdzie sie spotykamy? P.S. Proponuje stacje BP przy Zakopiance ( tą przy CH ). Tylko rzućcie godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 w Andrychowie odbic na Żywiec,póżniej na Wisłe,Ustroń i na Cieszyn,Fydek Mistek- Ostrawan i do Bielska.Cała traska ma ok.268kmJa jestem jak najbardziej za!!!Kto jeszcze ?? może zorganizujemy jakies ognisko np. w Korzkwi w niedziele tak kolo 15 co wy na toJak Matek powiedział... pogadamy o tym w sobotę. Myslę, że najwyższy czas juz zacząć coś ustalać, bo ja w pracy jestem do 19:00 i dotąd mam dostęp do netu :DO której sie spotykamy i gdzie?Kto jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 To kto by jechał z Krakowa najpierw na traske? I o której i gdzie sie spotykamy? Ja jestem chetny !! <Stuhr mode>Wybierz mnie, wybierz mnie !!</Stuhr mode>:DDolaczylbym w Andrychowie, na dosyc sporej stacji paliw zaraz za dworcem kolejowym (po lewej).Mysle, ze wyrobicie sie w godzinke z Krakowa do Andrychowa (jesli nikt sie nie spozni), wiec bede czekal o godzinie wyjazdu +1.A pozniej pojedziemy na zlocik. Jakos trafimy, wiem gdzie jest Wapienica, wiec spoko :P Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Spotykamy się o 9 na stacji BP koło centrum handl. Zakopianka. wyjazd nie później niż o 9. 30. Wpisujcie się może kto będzie, to uda sie wyjechać troche wcześniej jak się wszyscy zbierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Spotykamy się o 9 na stacji BP koło centrum handl. Zakopianka. wyjazd nie później niż o 9. 30. Wpisujcie się może kto będzie, to uda sie wyjechać troche wcześniej jak się wszyscy zbierzemy. Ja oczywiście bedę !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Spotykamy się o 9 na stacji BP koło centrum handl. Zakopianka. wyjazd nie później niż o 9. 30. Wpisujcie się może kto będzie, to uda sie wyjechać troche wcześniej jak się wszyscy zbierzemy.Hej,ja na was bedę czekał przy zjeżdzie z Zakopianki na Kalwarie.Proponuje wam wyjechać troszke wcześniej ponieważ,kilometrów jest troszke i cza będzie jechać w miarę przyzwoitą prędkością.Więc może o 8.30 na BP,a o 8.45-WYJAZD.Zawsze to troszke do przodu z czasem :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 OK, konkurencyjny plan :twisted: :D :II rejs w samo południe :mrgreen: -ok. 12.00 light traska przez Wadowice, Kęty i tam dalej :P w kazdym razie bezpośrednio na zlot, spotykamy sie na miejscu i wspólny powrót. Kto reflektuje na 12.00? Miejsce spotkania - do ugadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Proponuje wam wyjechać troszke wcześniej To może krakowskim targiem wyjazd z BP przy Zakopiance 9.00 , może być?PeterS - spotkamy się już na miejscu ps. nie zapomnijcie o podpinkach pod kurtki :Dkto oprócz Ruffa i nas jedzie z Kraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Mój czas pracy i internetu :mrgreen: dobiega w tym tygodniu końca :D więc gdyby ktoś podczepiał się na wyjazd o 12.00 - prosze o sms (kom. w profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Ja niestety na zlocie zostać nie dam rady :P musze być w kraku najpuŸniej na 17:30. Jutro 18 urodziny kumpla dlatego musze być tak wczeĹnie :D Ale myĹle że z Wami troche pojeŸdze i wczeĹniej wróce :P , no chyba ze było by baaaardzo zimno, wtedy odpadam. Jak by mnie nie było do 09:00 na BP zakopianka to nie czekajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 No ja tez oczywiście o 9 pod BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 kurdeja bym jechal,ale nie o 9 bo nie zdaze naciagnac lancucha!chyba ze - przyjade o 9 na BP i poczekacie az go naciagne (mysle ze to dlugo nie potrwa) :Do ktorej chcecie wracac? ja tez o 18-19 chcialbym byc w kraku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 no to przyjedź z Kasią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Postanowiłem odpowiedzić na 4um a nie tylko na PW, bo może ktoś ma jeszcze wątpliwości:ja bym jechal,ale nie o 9 bo nie zdaze naciagnac lancucha! chyba ze - przyjade o 9 na BP i poczekacie az go naciagne (mysle ze to dlugo nie potrwa) o ktorej chcecie wracac? ja tez o 18-19 chcialbym byc w kraku! Wyjeżdżamy o 9:00, wiec jakbyś chciał przyjechać to wczesniej (ale myslę, ze troche czasu by było zanim sie wszyscy zbiora, więc przyjeżdżaj) Z powrotem jest tak, ze w planie jest zachaczenia o zlot w Bielsku a jak tam bedzie fajnie to może zostaniemy do konca imprezy czyli do godz. 0:30, więc mozliwe, że powrót nastapi dopiero wtedy... Ale przecież zawsze mozna wrócić wczesniej samemu jak ktoś bedzie chciał bardzo... A jak nie zdążysz z grupą 9:00, to może z grupą 12:00 czy ile (patrz post PeterS'a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi