Rozio Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Jestem z powrotem w domciu ;) Dzięki wszystkim za odwiedziny, pozdrowienia i SeseMeSy - poskutkowały - prawie zdrowy jestem 8) Kto był u mnie wie co mi jest, kto nie był - pewnie i tak się dowie pocztą pantoflową. O jeździe na moto moge zapomnieć przez co najmniej 2 tygodnie ;) no chyba że jako załoga wózka bocznego. Tak przynajmniej doktory gadały jak będzie w rzeczywistości - nie wiem :mrgreen: Piwka mi też nie wolno - przez tydzień - o mocniejsze trunki sie nie dopytywałem ;) Walkmana, kasety i książke oddam przy najbliższej okazji. Muzyk - prezentu od Ciebie jeszcze nie zużytkowałem, ale długo sie marnował nie będzie ;) Dementując wszystkie spekulacje : nie byłem na ginekologii - położnictwie i nic nie urodziłem :mrgreen: Jeszcze raz thx za odwiedziny - nie spodziewałem się tylu osób Miłego śmigania w łykend ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Witam,Rozio dobrze że już jesteś,nic się nie martw do końca sezonu jeszcze kupa czasu więc zdąrzymy pośmigać. Czyli 17:50 na BP na Matecznym ??Ja na was czekam w Stróży,zaraz koło zakopianki gdzie mieszkam.Będę czekac ok 18.10 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 I jak było?? Jakieś wrażenia panowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Cześć,jazda była spoko tylko w piątek(sami wiecie straszny ruch na zakopiance)no troszke krutkawo bo się szybko ściemniło,polecam się nia przyszość ;) Aha wybieramy się w Bieszczady w środe tak do czwartku,piątku.Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 I jak było??Hjebylo spoko, tylko zajebiscie zimno! ;)a ja nie pomyslalem, i nie wzialem moto-butow tylko zwykle trampki - plułem sobie w twarz ;) no i zakopianka strasznie zakorkowana.Padl pomysl, aby stworzyc nowy watek - fajne zakrety w okolicach Krakowa ;)co wy na to? jedne juz mamy - te za Rabka ;) fajnie sie tam jezdzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 I jak było??Hjebylo spoko, tylko zajebiscie zimno! ;) I ja potwierdzam - fajnie, ale zimno. A już powrót przez tereny zalesione po 20-tej to kaplica ;) Padl pomysl, aby stworzyc nowy watek - fajne zakrety w okolicach Krakowa ;)co wy na to? jedne juz mamy - te za Rabka ;) fajnie sie tam jezdzi :mrgreen:Jestem za, ale może by tak 'w południowej Polsce', bo Rabka to już chyba niebardzo okolice Krakowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Jestem za, ale może by tak 'w południowej Polsce', bo Rabka to już chyba niebardzo okolice Krakowa. No dobra. To moze nie w okolicach krakowa, ale w malopolsce;)Bo polska poludniowa (dla mnie - z pyrlandii ;) ) to bardzo rozlegla kraina, od Wroclawia po Przemysl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 do Rozia: dobrze że wyszedłeś,stary...mówiłeś coś o wózku bocznym...hmmm,ja mam moto z wózkiem :Dbedzie dobrze napewno coś poradzimy. a teraz pytanie do ogółu: czy spotykamy sie może we wtorek w osadzie?i czy staje sie to naszą tradycą?co wtorek w osadzie?a może na barciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Hej ! dzis tj. w niedziele wybieramy sie na smiganko po małopolsce jeszce nie wiemy gdzie ale cos wymyslimy jak ktos jest zainteresowany to na BP koło zakopianki o 14:10 sprzet minimum 500cm sory za takie wymagania ale troszke chcemy podzidowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Hej,mam nadzieje że wszyscy już wrócili.Dragon pojechał przez Sułkowice 8O jest cały i zdrowy tylko troszke przestraszony :mrgreen: Padl pomysl, aby stworzyc nowy watek - fajne zakrety w okolicach Krakowa co wy na to? jedne juz mamy - te za Rabka fajnie sie tam jezdzi Co do winkielków dzisiaj wracaliśmy z Kościeliskiej na Chocholów,Czarny Dunajce(właśnie tu od Czarnego zaczynają się niezłe zakręciki i jest zajebisty asfalcik-daliśmy troszke po garach)aż do Chabówki.Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Dragon pojechał przez Sułkowice jest cały i zdrowy tylko troszke przestraszony Co z Dragonem?? Brzmi to tak jakby coś się stało, czy się myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 sprzet minimum 500cm sory za takie wymagania ale troszke chcemy podzidowachm. znam gosci ktorzy na 250 wycinaja 500tki (nie na prostej oczywiscie). a my tu niestety drog gdzie mozna powyzej 170km/h jechac duzo nie mamy. Osobiscie wole wolniej ale po winkielkach.a druga sprawa - jakby ktos przyjechal cb400 to bys mu powiedzial ze nie moze z wami jechac?sorry - ale takie teksty mnie smiesza... :? na koniec: czy jutro jakies spotkanie gdzies wieczorem?? osada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Jutro wtorek więc może by na barcie uderzyć :?: PS: Mam kolejne 30 dni spokoju od szkoły ;) chyba wezme się za remont "hybrydy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 jestem cały i zdrowy ale miałem zatarg z policmajstrami i chyba się wystraszyłem bo nie wiedziałem że honda się tak na winklach dobrze trzyma ;) monka spoko powiem Ci że honda i tak z nimi jechała co prawda n.tark prosta było 160 i brak ale chyba kuie owiewkę to może coś pomoże myśle że dawałem sobie rade tym bardziej że xtr miał troche stunigowany motor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 czy jutro jakies spotkanie gdzies wieczorem?? osada?Hej,jak będzie ładna pogoda( zapowiadają że będzie OK)to może by bylo siąść lub na te bracie uderzuć(nigdy tam nie byłem).Jak tam wolicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi