monka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 eh. :crossy: taka pogoda ze pewnie nigdzie nie pojedziemy przez najblizszy tydzien.Ja od piatku mam urlop, jade do domku do Poznania - tam dzis oczywiscie sloneczko i niebiesko, a od soboty ma lac :evil:no przeciez. :buttrock: jakby sie udalo z pogoda, to w piatek na chwilke bym sie przejechal. zobaczymy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. Pod koniec troche padało, ale wyjazd by sie nie liczył jak by nas nie zmoczyło. Jakby w sobote była dobra pogoda to trzeba by gdzieś pojechać (bo urlop sie kończy). Może Miechów-Książ Wielki-Jędrzejów-Pińczów-Młodzawy-Wiślica-Skalbmierz? Może być z modyfikacjami. A może dało by sie wyskoczyć gdzieś wcześniej jakby była pogoda?Witam,jak pogoda bedzie znośna to sie pisze(w końcu w niedziele ide do pracy :cry: :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 :lol: no Matek życie jest brutalne skończa sie wyjazdy!!! :buttrock: przykro mi ale bedzie ok bede ci przysyłał zdjęcia z wypraw :crossy: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. no powiedzcie że jestem twardzielem 8) kto ma wolne jutro (? :Matek, Rozio)? może by gdzieś wyskoczyć jakby nie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 kto ma wolne jutro (? :Matek, Rozio)? może by gdzieś wyskoczyć jakby nie lałoMożemy :buttrock: tylko gdzie? Słowacja,Zakopane(w góry wyskoczyć) przykro mi ale bedzie ok bede ci przysyłał zdjęcia z wypraw dragon zobaczymy kto wiecej kilometrów i zlotow zaliczy do konca sezonu :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 :buttrock: Matek czyżby to było wyzwanie????miłej jazdy oby wam się pogoda udała :crossy: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 jesli sie jutro jakis wyjazd szykuje to ja chetnie sie zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. no powiedzcie że jestem twardzielem 8) no a jak zobaczyłem mine Dragona to pzyznaje ze dobra jestes :buttrock: zdałas test na Ninje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Jak by nie padalo to i ja bym sie chetnie zabral... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Niestety patrząc na prognozy to jutro raczej nic nie wyjdzie z wycieczki. Ale chyba od piątku ma być ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. no powiedzcie że jestem twardzielem 8) no a jak zobaczyłem mine Dragona to pzyznaje ze dobra jestes :evil: zdałas test na Ninje[/quomasz racje ona jest the best !!!!!!! :buttrock: mam nadzieje że jej motocyklista coś z tym zrobi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Pozwólcie, że się wtrącę. W Tychach jest festiwal pamięci Józka Rydla z Dżemu w ten weekend- będzie można posłuchać dobrego blousa .Jak by przestało tak lać to proponuje jechać.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Pozwólcie, że się wtrącę. W Tychach jest festiwal pamięci Józka Rydla z Dżemu w ten weekend- będzie można posłuchać dobrego blousa .Jak by przestało tak lać to proponuje jechać.! Witam grupe Krakowska :buttrock: Może byśmy wykombinowali jakąś wspólną traskę w ten weekend z finałem w Tychach.Ja zaproponowałem Bielsko-Szczyrk-Cieszyn-Tychy: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=16813 ale jestem otwarty na inne propozycje.W sobotę jest ponoć TSA, w niedzielę Dżem. Ja bym preferował sobotę (W-Max też), ale niedziela też może być. Pozdrówka i mam nadzieję, że do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 bu :buttrock:ja jutro jade na urlop i nie dam rady. Dopiero za 2 tygodnie.Milej wyprawy. Mam nadzieje,ze pogoda wam dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 wyrazy współczucia z powodu urlopu ;)może ma ktoś czas dzisiaj po południu? spotkalibyśmy się np. o 14.oo pod Żaczkiem i gdzieś wyskoczyli? może do Wiśnicza - jak proponował Muzyk, albo Czernichów - Krzeszowice, albo gdziekolwiek. Wreszcie nie pada ;) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi