muzyk Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam! Czy ta propozycja wyjazdu jest nadal aktualna? Podobno w niedziele ma byc ladna pogoda PozdrawiamNadal aktualne, z jedną małą zmianą - nie będzie wycieczki w góry. Może tylko przemarsz przez "krupówki". W planie jest przejazd przez Słowację - mapkę/trskę zamieszczę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Dzięki za grilla - było fajowo :Pmy też dziękujemy ;) w ten weekend będziemy już na dalekiej północy więc się na wyjazd nie piszemy. Widzimy się na zlocie we Wrocławiu, tak? :P rezerwujemy tam sobie nocleg pod dachem (namiot odpada, nie te lata :twisted: )... - mamy namiary, chce ktoś jeszcze? tylko kiedy jedziemy i wracamy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 ja tez dziekuje za grilla a co do Wrocka to wyjazd w piontek a powrut dobrze by bylo w poniedzialek tak bym chiciał a jak beezie to zobaczymy kto jeszcze jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Nadal aktualne' date=' z jedną małą zmianą - nie będzie wycieczki w góry. Może tylko przemarsz przez "krupówki". W planie jest przejazd przez Słowację - mapkę/trskę zamieszczę jutro.[/quote']hm.czyzby 2 konkurencyjne wyjazdy? ;) bo ja juz pisalem z ludzmi ze slaska i tez na slowacje sa plany:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=206371tutaj tez dawalem info. kto by sie pisal? moze by to jakos polaczyc? chyba ze Muzyk wlasnie o tym mowisz ? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 hm.czyzby 2 konkurencyjne wyjazdy? :P bo ja juz pisalem z ludzmi ze slaska i tez na slowacje sa plany:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=206371tutaj tez dawalem info. kto by sie pisal? moze by to jakos polaczyc? chyba ze Muzyk wlasnie o tym mowisz ? :o Z tego co wyczytalem to prawdopodobne, ze tamten wyjazd ma byc za tydzien. Jesli bedzie w tym tygodniu to mozna chyba polaczyc, no nie? ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Z tego co wyczytalem to prawdopodobne, ze tamten wyjazd ma byc za tydzien. Jesli bedzie w tym tygodniu to mozna chyba polaczyc, no nie? tam sie jeszcze nie zdecydowali kiedy, czy ten czy nastepny weekendale jak sie zdecyduja na ten, to polaczenie jak najbardziej by pasilo ;) w kupie sila :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 moze by to jakos polaczyc? Nie żebym był mało towarzyski, ale nie jestem za połączeniem tych wyjazdów. Jeżeli chcecie jechać z tamtą grupą - to jedźcie, ale z tego co czytałem oni mają trochę "inne" tempo. Ja na MZ napewno się za nimi nie utrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Nadal aktualne' date=' z jedną małą zmianą - nie będzie wycieczki w góry. Może tylko przemarsz przez "krupówki". W planie jest przejazd przez Słowację - mapkę/trskę zamieszczę jutro.[/quote'] Czesc!To czekam jutro na propozycje trasy. Mam nadzieje, ze uda mi sie z Toba zabrac. Byloby milo, gdzies dalej sie w koncu ruszyc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 mapka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 moze mala modyfikacja trasy (zeby uniknac zakopianki) - wracac przez Zawoje - ladne widoki i fajna droga.co wy na to?czyli wyjazd w niedziele tak? o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 czyli wyjazd w niedziele tak? o ktorej? Miejsce spotkania: Stacja BP na Zakopiance vis a vis Carefour'a Godzina spotkania: 9.00 (RANO !!!) Co do zmian, nie ma prblemu i tak wszystko wyjdzie jeszcze w praniu, będziemy myśleć w trasie, zobaczymy tez jak będziemy stali czasowo. Godzina Spotkania = Godzina Wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Wracac moznaby tez przez Mszane i Dobczyce. Traska rowniez swietna, ale jak napisal Muzyk wszystko wyjdzie w praniu.Kojarze stacje na zakopiance, ale nie bardzo wiem jak tam wjechac. Da sie bezposrednio z zakopianki od strony matecznego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Dzięki za grilla - było fajowo :Pmy też dziękujemy :P w ten weekend będziemy już na dalekiej północy więc się na wyjazd nie piszemy. Widzimy się na zlocie we Wrocławiu' date=' tak? ;) rezerwujemy tam sobie nocleg pod dachem (namiot odpada, nie te lata :twisted: )... - mamy namiary, chce ktoś jeszcze? tylko kiedy jedziemy i wracamy :?:[/quote']Pavkowa nie wiem jak to będzie ale do Wrocławia razem z Matkiem dostalismy takiego bakcyla że sie w pale nie mieści!!! :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Kojarze stacje na zakopiance, ale nie bardzo wiem jak tam wjechac. Da sie bezposrednio z zakopianki od strony matecznego?taklecisz ciengiemprosto, az po lewej bedziesz mial Cinema City. Wtedy za pare metrow po prawej bedziesz mial BP no i zjazd na nia. a jak pojedziesz od drugiej strony (od Zakopca) to zjezdzasz za Cinema, jedziesz parkingiem przez caly Carrefour i w prawo na rondku, pod most i jestes.Ciezko nie trafic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam,widze że dużo mnie omineło(ognicho u Polo)-właśnie wróciłem z Dedinek (Słowacja),balowałem od poniedziałku ;) .Niestety nie łapie się na weekendowy wypad;16-18.07-są obchodzone dni Dobczyc.Do Wrocławia(23-25.07)oczywiście się pisze. Pozdrawiamp.s bezpiecznej jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi