Irek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Cześć Witam wszystkich i pozdrawiam. Jakiś czas temu przedstawiałem się na tym forum, tak na sucho. Od tego czasu zaopatrzyłem się w maszynę i nawet prawko zdałem. Teraz czekam na odbiór (może w tym tygodniu wreszcie urzędasy zdążą). :P Czytam forum od czasu do czasu i być może niedługo się gdzieś spotkamy. ;) Pozdrawiam irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 powitać moze by tak w sobote albo w niedziele jakis wypad zrobic cos o pieninach wspominalismy mozna by sie bylo wybrac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Witam wszystkich i pozdrawiam. Od tego czasu zaopatrzyłem się w maszynę i nawet prawko zdałem. Powitac i pogratulowac :PJaka maszyna?Do zobaczenia (jak tylko zrobie przeglad ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Cześć Witam wszystkich i pozdrawiam. Jakiś czas temu przedstawiałem się na tym forum' date=' tak na sucho. Od tego czasu zaopatrzyłem się w maszynę i nawet prawko zdałem. Teraz czekam na odbiór (może w tym tygodniu wreszcie urzędasy zdążą). :P Czytam forum od czasu do czasu i być może niedługo się gdzieś spotkamy. :P Pozdrawiam irek[/quote'] Witam :P napisz czym śmigaszDo zobaczenia na trasie :namoto: albo w jakiejś knajpie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 cześć cześć :P no właśnie, na czym jeździsz?ciekawe co wyjdzie w tych Pienin?ps. prawo jazdy się nie znalazło ;) a co myślicie o tym? : http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=15499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Cześć Witam wszystkich i pozdrawiam. Witam i pozdrawiam oraz gratuluje sprzęta :P powitać moze by tak w sobote albo w niedziele jakis wypad zrobic cos o pieninach wspominalismy mozna by sie bylo wybrac Jestam za :mrgreen: p.s chorobowe sie kończy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Sorki nie pokazało się w podpisie, chyba że ja coś pomyliłem. No w każdym razie moja maszyna to XVS650 Drag Star, rocznik 99. Śliczny, katalogowy fioletowo złoty, z mnóstwem armatury ;) i pieknym brzmieniem :P :P . Generalnie wspaniała maszyna. I właśnie staram się ją ujeździć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 to zbieramy ekipe na wyjazd w pieniny ja jade matek 50 zeta na łapówke dla lekarza i nastepne 2 tygodnie bendziesz miał wolne :P Tomek i Aga jedziecie ?? Michał ? Paweł i Asia troche lipa z tym prawkiem ale moze poczta przyjdzie za kilka dni wiecie jak poczta polska działa ale Paweł pewnie pracuje a do Wrocka to jestesmy wstepnie umuwieni ja jade no i cała reszta mozna w sobote albo w niedziele to jusz zalezy od pogody i jak kto czasem dysponuje ja poszukam w necie ciekawych miesc do zwiedzania i jakiaś trase w zarysie zaplanuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 No w każdym razie moja maszyna to XVS650 Drag Star :!: oooooo Pavka chyba pęknie z zazdrości ;) w ten weekend rzeczywiście ma wolne tylko w niedzielę do wczesnego wieczora, więc nici z dalszego wyjazdu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 no maszynka niezla a co do wyjazdu to zawsze sie mozna umowic wczesniej to jusz raczej jest do dogadaniazobaczymy kto jeszcze bendzie chetny i wtedy mozna podyskutowac co do godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 witam na forummam takie pytanie czy ktos z forumowiczow nie pomykal dizsiaj przed 11 z niepolomic w strone nowej huty??bo minalem kogos w kamizelce nasej lub preclowej - dosyc podobne sa. czescO ile sie nie myle to bylem ja na czarnej jawie. Jechalem do Krakowa na politechnike zdawac zalegle zaliczenie. A czym jechales Okrop?pozdro kropelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 kropelka, masz kamizele oczojebke?? bo mi kuzynka doniosła ze widziała kogoś na Jawie, w kamizelce jak moja (patrz avart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Czesc wszystkimUdalo mi sie zalapac na druga edycje oczojebnych kamizelek i z tego co widze naprawde zucaja sie w oczy. Jak na razie jestem z niej zadowolony, pomaga zwlaszcza w jezdzie po miescie bo autka dosyc ladnie sie rozsuwaja.A tak przy okazji to bede w srode w krakowie na kolejnym zaliczeniu, oczywiscie czarna zjawa. W razie czego dajcie jakis znak to pogadamy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 czy ktos dzis wybiera sie zobaczyc na parcie?ja tam kiedys wyrazilem chec, wiec jesli beda jeszcze co najmniej 2 chetne osoby, to pojade (bo nie ma meczu dzis) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 hejka!!parcie-ktora godzinka i gdzie, moze sie skusze kropelka - na pewno zwrociles na mnie uwage - bylem w garniturze i prowadzilem czerwona mikre - nie mogles przeoczyc :P ew. ja tez smigam na czernej jawie jedynie ze mam kamizelke bez forumowych ozdobnikow :Pi w srode pewnie tez pojade na AGH cos z zalka pchnac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi