yarunek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam!Może ktoś mi poradzi bo mam taki problem ze swoją Mz(150).Nie mam w ogóle sprzegła i nie wiem co sie stało:(Odkrecałem dekiel i tarcze niby całe.Po odpaleniu, silnik wydaje dziewne odgłosy ze strony kosza:(Jeżeli ktoś wie co sie mogło stać i wie jak to naprawidz to prosze o pomoc.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 jak etz150 jest osadzone sprzeglo na wale czy na walku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarunek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie wiem.Wiem ze inaczej jak w 250.Chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sprzęgło w 150 osadzone jest na wałku. Bez rozbierania silnika sie nie obejdzie więć do dzieła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Rozbieranie silnika to chyba zbyt duze slowo jezeli chodzi o samo sprzeglo w 150. Po zdjeciu lewej kapy z silnika bedzie cale sprzeglo na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Musisz rozłożyć sprzęgło, w etz 150 to bardzo proste. Mógł odkrecić się kosz sprzegłowy, który powinien być zabezpieczony specjalną podkładką. Wtedy po nacisieciu sprzegła trze ono o dekiel i stąd te dźwięki. Zobacz czy na deklu nie ma otarcia. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez mzpower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi