Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ostatnio na pewnej stronie internetowej spotkałem się z informacją że można jeździć na motocyklach o pojemności 125ccm posiadając karte motorowerową. Bardzo mnie ciekawi ta informacja ponieważ przymierzam się do zakupu jakiegoś motocykla a niestety fundusze mi nie pozwalają na prawko kat.A1+motor.... :icon_razz: Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny :) :banghead: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Bzdura, na 125ccm potrzebne jest prawko A1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 :) :banghead: :( :icon_razz: :icon_razz: No cóż..... widze że niektórzy bzdury lubią pisać na stronkach.... ale w każdym razie dziękuje i pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Też pamietam napalałem się że bez prawka mozna na 125 itp a to nie prawda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Bywają zarejestrowane na 50 cm tylko teraz policja zaczyna sie za to brac Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 To widze że musze naisac właścicielowi tej strony żeby to poprawił :biggrin: dziękuje wszystkim za odpowiedzi :buttrock: :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaczyna się brać już od kilku lat i co? Ciągle takie jeżdżą i jeździć będą.Kto jeszcze wierzy w polską policję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja wierze ale tylko w odzialy specjalne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Da się jeździć 125ccm na karte motorowerową jak masz go zarejestrowanego na 50ccm :buttrock: A tak często się robi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi