scalar Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 kiedyś taż miałem podobny problem i zastosowałem lutowanie tzw. twarde, mosiądzem, technologia podobna do spawania, przy czym nie ma problemów z korozją zarówno zewnętrzną jak również wewnątrzcząsteczkową . pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jakie trzeba miec narzedzia do tego zabiegu?robiles to samemu czy tez dales do jakiegos zakladu?na ten bak dzialaja duze naprezenia wiec jesli pusci od drgan czy tez od przeciazen na dziurach to ja dziekuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja miałem w swoim dosyć dużo pęknięć - w tym tez na łączeniach. Skleiłem PRO SEALem i trzyma do dziś, a bak siedzi w CZ CROSS także naprężenia ma napewno większe niż w DR :D Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Meydey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi