cubix Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 wystaw na allegro za tego tysiaka napisz bajerki ale bez przesady bo to aż za głuipie będzie ;) jak nie bedziesz ial w ogłole zadnej oferty, to stopniowo obniżaj cene albo do opisu motorku dokłądaj coraz więcej :) :D to zadziała, prędzej czy później znajdzie sie ktoś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Stary ja ci od reki moge dac 500-600zł kuzyn potrzebuje takiego wynalazku Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja kupilem Simsonka '83 rok , 4 biegi za 700 zl, pojeździłem 3 lata, przez ten czas pomalowalem, wymieniłem stacyjke i błotnik na Enduro. Sprzedałem za 1600 (poprzez DIZMAR),pzdr ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi