kwas Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) witam, nie chce zakladac kilku tematów i śmiecić wiec napisze wszystko tutaj :)1. Co zalaż do chłodnic, koncentrat czy normalny płyn? według mnie to jest to samo ale pytam was o zdanie, u mnie był wlany koncentrat i to chyba nie rozcieńczony.. czy tak moze byc?2. Wczoraj zabrałem się za rozbieranie upside down bez regulacji, odkrecilem nakretke z góry, potem zdjęłem takie dwa półksiężyce które trzymają tą tuleje, i wydaje mi się ze powinno się dać lage rozłączyć, ale dalej coś ją blokuje, na dole lagi nie ma żadnych śrub które mozna odkręcić, jest jedynie pierścien segera na górze, czy to moze on blokować?3. ile tak na oko należy wlać oleju do lagi usd w motocyklu cross enduro?licze na waszą pomocpozdro Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 1. Zdecydowanie koncentratu nie powinno się lać, musisz go narpiew wymieszac z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 2 pytanie juz nie wazne bo sobie poradziłem :) dlaczego nie mozna lać samego koncentratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Bo koncentrat jak sama nazwa wskazuje należy rozcieńczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Bo koncentrat jak sama nazwa wskazuje należy rozcieńczyć. Dobrze ja tez wiem ze koncentraty sie rozcieńcza :) ale w moim motocyklu był wlany nierozcieńczony koncentrat i zadaje pytanie dlaczego nie mozna lać koncentratu nierozcieńczonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi