tubapl Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam!Poszukuje ludzi posiadających moto do wspólnych wypadów "za miasto".Posiadam Gs-ika,więc rodzaj motorka nie gra roli.Preferuje podróze jednodnioweewentualnie weekendowe.Jestem z obrzeży Gliwic.Dla chętnych adres mailowy:[email protected] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Tuba mam nadzieję, że ostatnia wyprawa Ci się podobała :PJak bedziemy coś organizować to dam znaka!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 18 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Tuba mam nadzieję, że ostatnia wyprawa Ci się podobała :PJak bedziemy coś organizować to dam znaka!! 8) Pewnie ze podobala.NIe wiem czy dziekowalem Tobie osobiscie,jezeli nie to dzieki:-)Mam nadzieje ze dasz znaka,tylko ze ja od lipca do wrzesnia bede w rajchu:-((ale potem mozna caly rok pic:-) narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolaj Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 witam :) jestem z gliwic wiec mozna sie spotkac i posmigac razem muj nr gg 2897240 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Tez bardzo chetnie przylaczylbym sie, preferuje wypady do czech i na slowacjie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 moze gdzieś w weekend pozdobywamy biały krzyż?? podobno jest nowy asfalt od strony Szczyrku ,trza by poprzycierać podnórzki :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Tez bardzo chetnie przylaczylbym sie' date=' preferuje wypady do czech i na slowacjie.Pozdrawiam[/quote']Jestem bardzo za, Słowacja, piękne drogi. Możemy zrobić traskę na Liptowski Mikulasz na baseny termalne , a powrotnie na chwilkę do Zakopca, przez Chochołow i znów Słowacją przez Korbielów do domku. Co do daty, bardzo by pasiło 24.04.04 , co Wy na to ???Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Wspólne wypady na pogranicze i nie tylko, piękna sprawa. Też bym się chętnie załapał. Co do Białego Krzyża to wspominam go fatalnie bo na zakrętach po zimie zawsze leży szuter co może zaowocować pieknym saltem po uroczych zboczach aż do Wisły Malinki, albo zaliczenie niekontrolowanej hopy na skoczni. Od razu widać , że jestem optymistą, prawda ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Czemu nie, Slowacja, calkiem ,calkiem, a gorki i po drodze - Korbielow,albo Zwardon mysle myknelibysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 3 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Wiec pozostaje tylko pytanie kiedy? :D mi nawet ten weekend pasuje zrobic sobie taki niewinny wypadjuz w europejska Slowacje badz rownie euro Czechy:lol: Mozna zebrac sie w rejonie Gliwic i heja w droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biały Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Witam.jestem nowym forumowiczem, oraz nowym mieszkańcem Bytomiachętnie poznam kogoś z tych stron, przydałby się ktoś na jazdyJa fzr1000, Moja kobieta gs500pozdrawiam Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 3 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 witam serdecznie...pora na konkrety...ludzie piszcie odnosnie latania....mozna by sie gdzies trafic okazyjnie?a slowacja brzmi dalej kuszaco....witam nowych forumowiczow!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Siemanko ja jestem z Pszczyny takze niema daleko :D Gdzies w czerwcu dopiero bede mial motor takze jak bedziecie chcieli next kompana to z mila chcecia. Pozdrawiam SLask :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Witam I ja sie pisze mozna sie puscic gdzies w traske,tylko podajcie termin,dostosuje sie,Bieszczady odpuscilem tego wyjazdu niemoge :lol: A ta wycieczka ma byc 1dniowa czy2?Jezeli 1dniowa to mi bardziej odpowiada niedziela niz sobota,bo w sobote mam robote do 14,ale gdyby trza bylo to zalatwie Sobie wolneNo i nierzeba miec ze Soba paszportu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 wiec ja bylbym za niedziela o ile pogoda dopisze bo przy opadach nie ma sensu jezdzic.wyjechalibysmy z rana,pozwiedzali w opor slowacje badz czechy i wieczorem do domu. jezeli to odpowiada to czekam na odzew...niestety mam zepsuty komputer wiec nie moge tutaj odpisywac.moj numer to 693524334.mozliwe ze naprawei komputer do tej pory na nie jestem pewnien..odnosnie miejsca spotkania to preferuje jakis strategicznie dobry punkt w gliwicach..np plus na pszczynskiej. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi