rzemol Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy ktoś ma z Was ma jakąś opinię lub doświadczenie w stosowaniu środka do samowulkanizacji opon - dętek pod nazwą TIROL. Dystrybutorzy twierdzą, że środek różni się zasadniczo od innych stosowanych preparatów - PONOĆ NIE NISZCZY OPONY-DĘTKI?Bo rozumiecie - złapać kapcia w trasie mając kardana - to tylko płakać.Wiosenne pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wiem, że są takie środki do opon co nie psują jej, później wystarczy tylko wodom wypłukać. Ale nie wiem czy ten też taki jest. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Bo rozumiecie - złapać kapcia w trasie mając kardana - to tylko płakać.Kapeć to kapeć :P kardan czy szprychy nic do tego nie mają. A co do środków do opon kiedyś już była dyskusja o tym -> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=25788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Kapeć to kapeć :P kardan czy szprychy nic do tego nie mają. hehe krasnal nie zgodzę sie z tobą.łatwiej i lepiej jest złapać kapcia mając szprychy niż kardana. :banghead: jak nie wierzysz to sprawdzweź do ręki wyrkęcony kardan ze swojej wirófki i niech ktoś ci rzuci kapcia. (jak było??)teraz weż pare szprych i powtórz eksperyment.hehe sam widzisz ze szprzychami jest łatwiej łapać kapcia. :cool: heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) weź do ręki wyrkęcony kardan ze swojej wirófki i niech ktoś ci rzuci kapcia. (jak było??)teraz weż pare szprych i powtórz eksperyment. buuuuaahahaha! a to mi humor dzisiaj poprawiliście :P Ale ja też nie wiem, w czym łatanie gumy (zaraz i mi się dostanie :banghead: ) w kardanie miałoby byc trudniejsze niż naprawa w sprzęcie z łańcuchem. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam.ak nie wierzysz to sprawdzweź do ręki wyrkęcony kardan ze swojej wirófki i niech ktoś ci rzuci kapcia. (jak było??)teraz weż pare szprych i powtórz eksperyment.hehe sam widzisz ze szprzychami jest łatwiej łapać kapcia.Ni cholery, nie moge załapać o co chodzi w tym eksperymencie i czego ma dowiesc :P Ale ja też nie wiem, w czym łatanie gumy (zaraz i mi się dostanie ) w kardanie miałoby byc trudniejsze niż naprawa w sprzęcie z łańcuchem.Nie jestes jedyny... ze niby jaka roznica? Pozdro Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja też nie czaje oco chodzi ze zmianą opony w motocyklu z kardanem. Poza tym, że szybciej koło się odkręca bo tylko 4 śruby i już i tak samo prosto i szybko mocuje. Chyba, że o wyważanie chodzi ale przy kapciu na trasie to raczej chyba odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hej, temat często przewijał się przez dział enduro. Ostatnio tutaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=40652&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kapeć to kapeć :P kardan czy szprychy nic do tego nie mają. A czy ja pisałem drogi KRASNALU coś na temat szprych? Jak będę miał szprychy to też może uronię lzę.W podpowiedzianych linkach też nic nie ma. Najwięcej odpowiedzi nie na temat - jak zwykle.Gdybyś mieszkał bliżej pojechałbym na szkolenie.Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A czy ja pisałem drogi KRASNALU coś na temat szprych?Widać nadmiar pracy zrobił swoje, myślałem o łańcuchu a napisałem szprychy :P Ojjj trzeba mi ciepłego łikendu do zrelaksowania :cool: a potem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi