Z3US Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) A Do mnie wkoncu przyszedl tlok do hondy:Dzrobie sobie za ten czas silnik i rame wrocą owiewki i bak od malowania:DZdecydowlaem sie jednak na kolor,,Cameleon"tzn czy to jest kolor to nie wiem koles mowi ze bedzie zmieniala barwy:DIle taki lakier Cie będzie kosztował ? :D Robisz jakiś stelarz na tył? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Z3US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ile taki lakier Cie będzie kosztował ? :( Robisz jakiś stelarz na tył? chyba nie zacytowales tego co trzeba :buttrock: .. a swoja droga stelaz bede robil owiewki posciagam i lampy, zebatke 55zebow, odblokuje ... kierownice szeroka :flesje: takze planow jest sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 chyba nie zacytowales tego co trzeba :flesje: .. a swoja droga stelaz bede robil owiewki posciagam i lampy, zebatke 55zebow, odblokuje ... kierownice szeroka :evil: takze planow jest sporo....Ah te komputery na informatyce, niewidac na co klikam :( Pytanie miało być do Dibo'a bo mtx'a maluje. No to ile płacisz za to ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam bardzo chętnie podłącze sie po ten pomysł i zapodam kilka filmików z naszych spotkań:clap: mam nadzieje że zaostrzy to wasze apetyty :) niedługo pojawi sie film z naszej wyprawy na otwarcie sezonu motocyklowego na bemowie. W podpisie jest moja strona są tam filmy i foty mojego sprzętu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi