Gremlin Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam.Mam pytanie do użytkowników Jaw.Chciałbym kupić kufer centralny na allegro.Nie mam pojęcia jednak czy są jakieś problemy z montażem.Z tego co widzę to takie kufry są montowane do tylnego uchwytu będącego tuż za siedziskiem, a w Jawie nie ma czegoś takiego.Można sobie z tym poradzić bez jakichś wiekszych przeróbek?Jakich kuferków używacie?Proszę o opis swoich doświadczeń w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam.Mam pytanie do użytkowników Jaw.Chciałbym kupić kufer centralny na allegro.Nie mam pojęcia jednak czy są jakieś problemy z montażem.Z tego co widzę to takie kufry są montowane do tylnego uchwytu będącego tuż za siedziskiem, a w Jawie nie ma czegoś takiego.Można sobie z tym poradzić bez jakichś wiekszych przeróbek?Jakich kuferków używacie?Proszę o opis swoich doświadczeń w tym temacie.Nie mocuje sie do uchwytu tylko stelaza ktory fabrycznie nie wystepuje w prawie zadnym motocyklu.Kupujesz kufer jaki Ci sie podoba i jedziesz do jakiegos warsztatu aby Ci dorobili stelaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja posiadam kufer centralny w jawie Ts 350. Ale mój jest przeznaczony do tego motocykla firmy dromader. Nie pamientam strony www jak znajde to napisze wiem że nowy kosztuje 170zł chyba netto. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dzieki za odpowiedzi. No to bede musiał pokombinować.Ale jako posiadacz Jawy jestem przyzwyczajony :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi