yaaro Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. W dniach 7 do 9 kwietnia w Warszawie odbędą sie międzynarodowe targi motocyklowe http://www.motocyklexpo.pl/ Pewien znany wszystkim miesięcznik motocyklowy zorganizował konkurs CustomBike na najlepszą przeróbkę motocykla. Jakimś dziwnym trafem zakwalifikowałem się do finałowej ósemki lecz mam wielki problem z przewiezieniem swojej "wydłubki" do Wawy na finał konkursu. Na dwóch kołach na pewno nie pojadę, bo wipicowany motocykl może napotkać na różne niemiłe niespodzianki na drodze jak np. deszcz, a na polerowanie sprzęta na stoisku wystawowym nie mogę sobie pozwolić. Mam więc pytanie, czy ktoś z Was z Wrocławia, Oleśnicy lub okolic wybiera się busem lub autem z hakiem holowniczym na te targi i może mi pomóc w transporcie? Sprawa bardzo pilna. Jak co to piszcie na [email protected] lub po prostu 0505-707-549. Pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 sory ze zawracam gitare.Mozesz wrzucić fotki twojego rumaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jasne :biggrin: foty znajdziesz tu www.hotfighter.prv.pl . Jak na swoją stronę wrzucę foty z targów, to i tu będę mógł zdać fotorelację. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi