Opals Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 a mi w ogóle nie drga może troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Opals czy to twój nowy zart?? Bo nie wiem czego moge Bestseler Liroy po tobie spodziewac Po Tym Numerze z PLASTELINA I SIEDZENIEM :buttrock: ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 nie to nie jest mój kolejny żart, a tamten był pierwszym. Zresztą jak byłby to żart to byłaby przy nim taka buźka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 drga w granicach rozsadku :clap: ale przeciez nie moze tak nic nie drgac bo to nienormalne wręć w MZ jakby nic nie drgało ;) u mnie jak gazu lekko dodam to sie uspokajaja drgania i jest gut gdy jade 3mcie się :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 u mnie te drgania są naprwde bardzo małe. Powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 MZ jak to MZ podrgac troszke powinna bo taka to juz konstrukcja a głównie mocowanie silnika dość giętkie. :mrgreen: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 bo z gumy :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 krzychu widze ze chcesz nabic jak najwiecej postów w jak najkrutszym czsie po jaka cholere piszesz nowy post jak w nim umieszczasz tylko dwa słowa i jedna literke.Poto istnieje opcja edytuj zebys mugł dopisac w poprzednim swoim poscie to czego zapomniałes, a ty piszesz iles tam postów pod rzad tutaj akurat tylko dwa zdazyłes ale kiedys widziałem ich wiecej. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 he not tak pisze czasem lubie dodac czasem 2 sowa swoje he :mrgreen: co wy tacy drazliwi sie zrobiliscie :) ja tam luzik i nic nie usiłuje nabijac bo znam to forum na wylot wszystkie texty takze jak cos dopisalem to spontanicznie bez jakiegos tam nabijania a co do tych drgan to moge mówic latami o tym bo MZ drgały drgaja i drgac bedą :) pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi