Cezar27 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam serdecznie!Gratuluje zakupu, również f2 jeżdżę od zeszłego sezonu, więc wiem jak się czujesz. Ja poprzedni sezon zakończyłem szlifem, a raczej dzwonem w barierkę (w sumie nie pamiętam dlaczego: czy gołoledź, czy brawura, czy syf na asfalcie) i dopiero w przyszłym tygodniu bedzie cała i zwarta do wyzwań na drodze. Jeszcze tylko mały make up i w drogę. Wczoraj nie mogłem się powstrzymać i na w pół nagą pojeździłem po okolicy. Oj.... ojoj..... sny mam tendencyjne.Powodzenia w ujeżdżaniu! P.S. pamiętaj o serwisie, to wcześniej Ci się znudzi niż rozleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No starość nie radość - dopiero dziś zauważyłem temat, choć coś z innych temacików zaczynałem podejrzewać :buttrock: Piękny prezent urodzinowy sobie sprawiłaś. Gratuluję. Żebyś bardziej spuchła z dumy, to Ci powiem, że zapisałem sobie fotki Twojego moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No starość nie radość - dopiero dziś zauważyłem temat, choć coś z innych temacików zaczynałem podejrzewać :biggrin: Piękny prezent urodzinowy sobie sprawiłaś. Gratuluję. Żebyś bardziej spuchła z dumy, to Ci powiem, że zapisałem sobie fotki Twojego moto :buttrock:Procik tak puchnę, że muszę się powstrzymać coby nie pęknąć :biggrin: ps. a tobie Cezar27 życzę szybkiego naprawienia sprzęta i śmigania ile wlezie :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dzięki! Mam nadzieje, że do świąt moja Ceberka stanie na koła. P.S. Jakbyś chciała namiar na nowe kapcie, w miarę tanio to daj znać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katanka Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Cześć! Astarte moje gratuluje! Jedź ostrożnie, w końcu możesz szybciej :biggrin: jak kiedyś miałam VFR :buttrock:. Mam nadzieje, że przyjdziesz w Mnikowie :buttrock:. Pozdro Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Astarte moje gratuluje! Jedź ostrożnie, w końcu możesz szybciejStaram się jak mogę... jednak nie jest to łatwe :biggrin: Mam nadzieje, że przyjdziesz w MnikowieJeszcze nie wiem, trzymają mnie kwestie logistyczne można rzec :buttrock: ps. mówiłam że cebra spaliła mi 5,2 l/100 km (podczas wjeżdżania w maszynę), jest poprawka... przy jeździe szybszej (o wiele szybszej) łyknęła 6,9 l/100 km - ale warto było :biggrin: (daje radę z mocniejszymi maszynami :buttrock: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Staram się jak mogę... jednak nie jest to łatwe :smile: Jeszcze nie wiem, trzymają mnie kwestie logistyczne można rzec :evil:e, dasz sobie rade - mników a pozniej uciekniesz na rybniki - chyba ze o paliwo chodzi :biggrin: ps. mówiłam że cebra spaliła mi 5,2 l/100 km (podczas wjeżdżania w maszynę), jest poprawka... przy jeździe szybszej (o wiele szybszej) łyknęła 6,9 l/100 km - ale warto było :biggrin: (daje radę z mocniejszymi maszynami :buttrock: )o... zaczyna sienastępny poste @starte będzie mniej więcej:mówiłam że cebra spaliła mi 6,9 l/100km podczas szybszego wjezdzania w maszyne - przy jezdzie szybszej(troche od poprzedniej) łykneła mi 8,4 l/100 km - ale warto było :buttrock: (na razie daje rade 900tkom, do 1000czek sie przymierzam dopiero :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 następny poste @starte będzie mniej więcej:mówiłam że cebra spaliła mi 6,9 l/100km podczas szybszego wjezdzania w maszyne - przy jezdzie szybszej(troche od poprzedniej) łykneła mi 8,4 l/100 km - ale warto było :biggrin: (na razie daje rade 900tkom, do 1000czek sie przymierzam dopiero :buttrock: )Błąd :buttrock: dałam radę z ponad-tysiączkami :biggrin: (tylko że to były turystyki :smile: )...Żeby mi spaliła więcej to musiałabym chyba cały czas dwie paki poginać, jednak waga kierowcy robi też swoje :evil: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Żeby mi spaliła więcej to musiałabym chyba cały czas dwie paki poginać Wystarczyłoby 100km/h na jedynce utrzymywać :biggrin: ...a u mnie znowu pada śnieg... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Gratulacje :biggrin: jak sie kocha to sie PLN-ow nie liczy :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Gratulacje Wielkie :biggrin: Pamiętaj - mamy to samo serduszko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Gratulacje Wielkie :icon_mrgreen: Pamiętaj - mamy to samo serduszko !!!!Prawda to... a serducho jest najważniejsze :D Wystarczyłoby 100km/h na jedynce utrzymywaćRzeczywiście tak też można, ale raczej dla sprawdzenia, bo kto by tak swoje cudo katował :D Ja już nie mogę się doczekać jak do domu pojadę, żeby w końcu umyła maleństwo, bo po ostatnich jazdach w deszczu nazbierało sie trochę brudu na nim niestety :icon_exclaim: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 :icon_biggrin: SZACUN !! Gratulacje Astarte :P życzę niezawodności sprzęta ! .. widzimy sie na Rybniku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi