YAGO Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 http://www.ostmotorrad.de Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Fajna stronka, fajna... gdyby nie tylko moje problemy z niemieckim to na pewno lepiej by się przeglądało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Stronka mi znana, ma ją zapisaną na HD, jak ktoś chce to moge przesłać PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 micek ICH MOCHTE!!!! hehe... ja mam niemca od 5 lat w budzie i gowno umiem.... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Sprawdziłem , stronke mam ale tylko materiały dotyczące ETZ-tek, innych rzeczy nie ma, jest tam mały bałagan, kto chce to sobie poradziCałość 3,5 mbHttp://217.97.49.65/ki/micek/serwisowka2.rar Postaram się ściągnąć całą stronke, jak to zrobie to dam znać PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi