Iluminat Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Więc tak zacznijmy tak jak jest w temacie :flesje: Czyli od chwalenia się :flesje:Więc dziś spadło na mnie coś jak grom z jasnego nieba... Ojciec wypalił że pora zrealizować umowę zawartą kilka lat temu i kupić synkowi jednoślada :flesje: Więc w przyszłym tygodniu stane się posiadaczem Yamahy DT 125R :icon_razz: :banghead: :flesje: I tu rodzi się moje pytanie... Gdzie w Tarnowie można zrobić prawo jazdy kategorii A1 i która szkoła jest najlepsza. Proszę o szybką odpowiedź... Moderatorów przepraszam za umieszczenie tematu tutaj, a nie w temacie o DT ale nie chciałem, aby post ten zaginął w natłoku postów w temacie o DT... Edytowane 31 Marca 2006 przez Iluminat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam widze ze z tej samej miejscowosci :) i chyba sie znamy albo i nie ale witam :smile:Na twoje pytanie jest tylko jedna odpowiedz musisz sam to sprawdzic bo kazdy powie ci co innego tak wiec to zalezy tylko od ciebie ale ja osobiscie nie pchal bym sie w w A1 bo to w Tarnowie za drogi interes :D prawie 600 zl a tyle samo zaplacisz za A (nawiasem mowiac zdaje je jutro:)) tak ze jak chcesz to rob ale jak masz pewnie 16 czy 17 lat to sie nei oplaca robic A1 bo to jest kasa wyrzucona no chyba ze bedziesz jezdzil tylko do poj.125ccm to co innego. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Nie miałem w planach robić wcale prawka A1 ale starszy się strzela o to :) A jak już wykłada 60 % kasy na moto to może czegoś wymagać :smile: Więc wole zrobić :D Hmmm no nie wiem może się znamy, przynajmniej ze słyszenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 To tak jak mowilem musisz pochodzic i popytac bo naprawde roznie to byla z tymi szkolami :) zycze powodzenia :smile: Moze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Chodzi mi o radę, bo nie wiem jakie szkoły w Tarnowie robią kurs na prawko A1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Proszę o usunięcie tematu :smile: Sparawa prawka wyjaśniona :banghead: Jutro zapisuję się na kurs :D Thx ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi