rafik Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Powiedz mi ile robisz na klockach i co jaki czas wymienia sie tarcze hamulcowe.?Bo podobno drogie sa? THX wam za odpowiedz:)tarcze mam od nowosci czyli 10 lat i sa jeszcze OKa klocki od kupna wymieniłem dopiero po 15 tyś km. niewien ile jezdziły wczesniejja z regóły chamoje silnikem jedynie co mnie wnerwia to piszczenie tylnej tarczy i po wymianie klocków terz piszczychyba bede mósiał troche tarcze przyszlifowaca pozatym to GS jest jednym z najtanszych maszyn w utrzymaniu ( tanie czesci w porównaniu do innych maszyn )chyba ze CB500 w kórej olej wymienia sie co 12 tyś km. :wink: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 - oponki co 20 tyś km. ja znalazłem nówki z gwarancja przód 105 zł tył 150zł :wink: a gdzie mozna za tyle opony znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 koło Białegostoku w miejscowosci Ksiezyno w sklepie z czesciami do motocyklimozna zamówic oponke i za 2 tygodnie odbiórtanio az sam sie zdziwiłem 8O Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sprawdzałeś kiedy te opony zostały wyprodukowane? Czasami opony są nowe ale wyprodukowane jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sprawdzałeś kiedy te opony zostały wyprodukowane? Czasami opony są nowe ale wyprodukowane jakiś czas temu.tak sprawdziłem były wyprodukowane 2 miesiace przed moim kupnem :wink: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A jaka to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A właśnie, jaka to marka? O ile wiem, tanie postsocjalistyczne firmy produkują oponki dla moto, ale 150 na tył nie kupię, bo takich szerokich nie robią.A do Księżyna od chaty mojej Kobitki jest może 2km. O oponach dowiaduję się z 4um - nieźle :oops: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi