stachu Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja juz dawno zaczełem teorie a w piatek mam pierwsza jazde tez na suzuki GN 250.Mam nadzieje ze bedzie ok I pojade sobie na miasto :wink::P :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Hehe ja od razu wiem,że żadnej teorii nie mam ani placu ;P Tzn plac będzie pewnie ale pózniej i też w Gorzowie. Mój instruktor też jest spoko, ale pewnie do czasu :wink: Nie no wczoraj miałam pierwsza jazde i w sumie w życiu taką poważniejsza po mieście i 120 było :icon_razz: Czekam niecierpliwie na jazde motorkiem, wtedy będzie jazda :wink: Pozdrawiam i powodzenia na jazdach i egzaminach dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Naszczeście mam to juz za sobą :crossy: Apropo zdawania A+B to są plusy i minusy.tez tak zrobiłem i niezdałęm miasta puszką :wink: plusy to to ze doażucaja 6 pytan w częsci teoretycznej i nietrzeba dwa razy tego zdawać.Natomiast stres jest ze tak powiem ciut większy, szczególnie jak np oblejesz B a potem masz na motorku.JA miałem odwrotnie bo najpierw zdałem A potem pewny siebie poszedłem katamaranem jeździć i chyba to mnie zgubiło :icon_razz: Takze Panowie powodzenia życzę i bądźcie skupieni cały czas :bigrazz: pozdrówki :wink: PS: Panas, też mam GSa tylko że złoto - czarny :wink: pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nono...Panowie i Panie jak juz :wink: Bedzie dobrze, nie widze róznicy w kolejności zdawania [A czy B] Co sobote bede miała jazdy do Gorzowa i tak jeszcze 9 razy ... jeszcze moto w międzyczasie i egzamin. Ciekawe kiedy sie uporam z tym, bo 2 tyg maxymalnie po końcu roku szkolnego chce jechać na wakacje :icon_razz: To jest kolejny stres...żeby zdac za pierszym razem! Powodzenia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi