Pitu Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Sezon żużlowy zbliża się wielkimi krokami!2 kwietnia o godzinie 15:00 w Bydgoszczy zostanie rozegrane XXV Kryterium Asów Polskich Lig Żużlowych im. Mieczysława Połukarda Sezon "na poważnie" rozkręci się 9 kwietnia, kiedy to zostanie rozegrana I kolejka. TERMINARZSKŁADY W składach zaszły spore zmiany, pojawiły się nowe twarze. Jak oceniacie siły poszczególnych drużyn? Kto waszym zdaniem zostanie DMP w tym roku? W tym temacie będziemy wypowiadać swoje opinie o przebiegu tegorocznej kolejki :) Edytowane 29 Marca 2006 przez Pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 2 KWIECIEŃ Na podium wczorajszego kryterium asów zagościli:1) Sebastian Ułamek2) Robert Kościecha3) Krzysztof Buczkowski Pełny artykuł na temat wczorajszego spotkania TUTAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Troszke spóźnione, ale już dodaje. Wyniki niedzielnej kolejki :buttrock:http://zuzel.interia.pl/ekstra/wyn - WYNIKIhttp://zuzel.interia.pl/ekstra/tab - TABELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 właśnie zakonczył się pojedynek wrocławia z toruniem... ale emocje! przewaga punktowa niewielka, punkty skakały jak piłeczka ping-ponga, w efekcie toruń zwyciężył 2 punktami. brawo dla klubu toruńskiego, chociaż sercem byłem z atlasem, ale wygrana słusznie wywalczona. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W swiatecznym wydaniu torunskiego dziennika "Nowosci" zamieszczono troche pikanych historyjek i wspomnien z polskiej ligi zuzlowej. Dla kolegow spoza "krzyzakowa" link:http://img214.imageshack.us/my.php?image=zuzelmaly1yg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 i tak kazdy wie ze najleprzy jest zks :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a ja ubawiłem się tym:Banner w BydgoszczyMają chłopaki fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 W niedziele byłem na meczu: WŁÓKNIARZ kontra POLONIA. Miło mi poinformować, że Lwy pokonały Bydgowską Polonie 54:36. Mecz oglądało się przyjemnie, lecz strasznie denerwowało mnie moje "sąsiedztwo" - nie ma to jak pijana, hamska i rozweselona ekipa. Poniżej link (50MB) zdjęć z meczu :) Znajdziecie kilka startów, zdjęć na łukach, dziewczyn :wink:, oraz stadionu, który jest w ciągłej rozbudowie.ZDJĘCIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Właśnie wróciłem z zaległego meczu Włókniarza Częstochowy z Unią Leszno. "Lwy" pokonały przeciwnika 51:39, i awansowały na czwarte miejsce w tabeli.Miałem obawy, czy mecz w ogóle odbędzie się, ponieważ na kilka minut przed meczem (no i w jego trakcie również) zaczął padać deszcz. Jednak wszystko sie dobrze skończyło i przyniosło zwycięstwo Częstochowie :buttrock:Poniżej link do zdjęć (14MB), na których można zobaczyć oświetlenie nowego stadionu na olsztyńskiej, wypadek Balińskiego oraz kilka startów i zdjęć żużlowców :icon_razz: ..:: Zdjęcia z Meczu ::.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi