Komarek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mam małe pytanieCzy jest, a jeśli tak to gdzie możliwość zdania egzaminu na kartę motorowerową w legnicy?Z góry dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dowiedz się w wydziale komunikacji. Karte motorowerową powina zorganizować szkoła (mi tak kiedyś odpowiedziano i po jakimś czasie odbył się taki egzamin w szkole). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 wg przepisów ( kiedyś znalazłem w kodeksie ruchu drogowego ) szkoła ma obowiązek coś takiego zorganizować :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi