Mimo_ck Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Mogę tylko powiedzieć, że ty mu nawet do kostek nie dorastasz. Gość prowadzi własny warsztat i wie co robi. Jak chcesz janka to idź na szrotCzłowieku!!Co ty tu piszesz???To ze ma "własny warsztat i wie co robi"upoważnia go według ciebie do złomowania zabytków polskiej motoryzacji???Zresztą co to za mechanik,który robi generalkę,a potem złomuje swój pojazd,bo się psuje.Komentarz nasuwa się sam- tak umie robić remonty.Po drugie:Większość Junaków jeżdżących po naszych drogach,ktoś kiedyś wyciągnął ze złomowiska,szrotu,stodoły(niepotrzebne skreślić)gdzie znalazły się przez niefrasobliwośc swoich właścicieli i róznego typu "mechaników z warsztatem" :( .Jak ktoś kocha stare maszyny i czyta takie posty to potem nie może spać po nocach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Bywa, jak spać nie może to niech nie czyta, a z kochaniem to bym uważał. Poza tym ja w przeciwieństwie do ciebie nie odważyłbym się na krytyke gościa, którego nie znam, a moją wypowiedź odnośnie ciebie jest tylko docinką. A może chcesz go kupić jak tak kochasz stare maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietek Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Hej. Może ja go kupie, tylko saj mi jakiś namiar na tego mechanika. Szukam w koło, byłeem w łodzi na giełdzie i nic. Albo 3000 kosztowały, albo były poprzerabiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 OK, jak tylko go bede widział (co może nastąpić nie prędko) to go powiadomie o chęci kupna jego JANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Bywa, jak spać nie może to niech nie czyta, a z kochaniem to bym uważał. Poza tym ja w przeciwieństwie do ciebie nie odważyłbym się na krytyke gościa, którego nie znam, a moją wypowiedź odnośnie ciebie jest tylko docinką. A może chcesz go kupić jak tak kochasz stare maszyny.NIe będę z Tobą polemizował,co nazywasz krytyką a co docinką.I myślę,ze na tym zakończymy naszą dyskusję.A co do kupienia.Jeżeli czytasz inne posty(a na pewno czytasz),to wiesz,że na swojego Janka wydałem całą kasę-z tudem zresztą zgromadzoną.Dam sobie jednak rękę uciąć,że znajdzie się naprawdę wiele osób zainteresowanych kupnem takiego Junaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Karlik, nie chodzi tu o agresję. Jeśli ktoś ma słomiany zapał i rozpaprał porządnego Junaka (popaprał ramę z 1964 roku z blokadą kierownicy!!!), to troche nieładnie. Każdy ma prawo do swoich przekonań. Ja uważam, iż skończyły się czasy przeróbek Junaka. Zajrzyj do pierwszej , lepszej gazety z ogłoszeniami. Ceny oryginalnych Junkersów biją na głowę przeróbki. Junak jest dumą naszej powojennej myśli technicznej i jest czym sie pochwalić (za granicą mówią na niego "POLSKI ANGLIK").Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Karlik, nie chodzi tu o agresję. Jeśli ktoś ma słomiany zapał i rozpaprał porządnego Junaka (popaprał ramę z 1964 roku z blokadą kierownicy!!!), to troche nieładnie.... ...troche nie ladnie jest za cos takiego (pisac), ze sie komus pierdolnie!!! Pozdro KarlikPs. Polski Anglik - cos w tym musi byc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 [/guote] ...troche nie ladnie jest za cos takiego (pisac), ze sie komus pierdolnie!!! Pozdro KarlikPs. Polski Anglik - cos w tym musi byc!!!Chyba ten tekst jest do mnie,więc składam samokrytkę :cry: Rzeczywiście dało się to napisać delikatniej.Ach te poszarpane nerwy-to chyba wpływ pogody :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 18 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2002 Sidewinder - jak nie lubisz Junaków to się nie udzielaj. Jak jesteś takim gorącym wielbicielem MZ i wszystko inne nie jest nic warte, to załóż sobie klub MC-MZ. P.S. Połowa twoich postów to słowa krytyki-to że masz MZ nie znaczy że jesteś najlepszy. Czemu inni Mzeciarze nie kozaczą tak jak Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietek Opublikowano 19 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2002 hEJ. sIDEWINDER GADAŁEŚ JUŻ Z RYM MECHANIKIEM O JEGO jUNAKU, KTÓRGO ON CHCE ZEZŁOMOWAĆ, A JA SIĘ CHĘTNIE NIM ZAOPIEKUJĘ? CO Z NIM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 20 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Nie ma znim narazie kontaktu, bo widze go głównie o kumpla na browcu, ale z tego co mi znajomek powiedział to juz ma chętnego na JANKA. Więc raczej już po zadowach. Wiać nie byłeś jedynym chętnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 24 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2002 Znalazlem Junaka, co prawda nie oryginal, ale rama nie cieta, a i jak na razie cena przystepna, oto adres:http://allegro.pl/showitem.php?item=7396458pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 24 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2002 Nie rozumiem po co się tak rozwodzić na kupnem JANKA, jak by ich w ogóle nie było. Odwiedziłem ostatnio giełde na Bemowie w Warszawie i Junaków było od CHUKA. Nic tylko kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 24 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2002 Junak, Junakowi nie równy. Możesz obejrzeć ich dwadzieścia i ciężko wybrać. Są to motocykle bardzo doświadczone przez los. Ciężko spotkać zachowanego w oryginalnym stanie. Z reguły jest to zbieranina części z różnych roczników. Jeśli byłbyś w temacie, znałbyś drobne różnice występujące w każdym z roczników Junaka. Twoje stwierdzenie "Nie rozumiem po co się tak rozwodzić na kupnem JANKA" jest, jak widzisz, nie do końca prawdziwe. Zresztą Ty wolisz MZ, więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 25 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2002 ZGADZA SIĘ WOLE MZ Dlatego zadałem to pytanie, bo myślałem, że ktoś z ekspertów JANKA zabierze głos na temat wystawionych tam JANKÓW i powie coś na temat ich zgodności z oryginałem. Ale widze, poza docinką, NO RESPOND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi