Boruta Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 witam czy ktos mial moze taki zestaw. mam zamiar wymienic łancuch oraz zebatki i zastanawiam sie nad ta firma.cena jest bardzo atrakcyjna tylko nie wiem jak z trwaloscia,. wiem na pewno ze firma iris odpada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyjas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Kupilem lancuch oringowy VAZ+ zebatki. W bardzo dobrej cenie w porownaniu np. do DID-a. I kicha straszna! Po kazdej jezdzie musze go naciagac conajmniej o jedno oczko, bo prawie ciagnie sie po wahaczu. W dodatku przednia zebatka nie wchodzi do konca na wieloklin, wiec praktycznie jest nieprzydatna.(choc symbol wskazuje na to, ze powinna pasowac do mojego motocykla).Podsumowujac: nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 UfffDobrze ze wzialem DIDa doslownie 2 dni temu mialem ten dylemat. Vaz byl w bardzo atrakcyjnej cenie a na dodatek zadnych tam strasznych opini o nim nie slyszalem a wogole to tych opini jest niewiele. Dobrze ze dolozylem bo jednak co tanie to drogie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no i wszystko wiadomo. jaka cena taka jakosc! dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi