ketchupvfr Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) nie wiem czy wszystkie oblizał, ale ten klejony jego śliną miał wzięcie, nawet się licytować chcieli :bigrazz: , gościu aż się oblizywał :biggrin: Edytowane 29 Maja 2006 przez ketchupvfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 no przeca wiadomo że na mojej ślinie wszystko idzie lepiej :biggrin: :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja tez byłem ale dopiero od soboty bo w piatek czasu nie było - przyjechalismy bez namiotów liczac na wynajecie jakiegos domku ale nic nie bylo - na szczescie tuz obok zlotu stała niewykonczona willa i jej wlasciciel za drobna opłata ja nam wynajął . W sobote w nocy spotkalem chyba Brode ale bylem juz tak nawalony ze pamietam wszystko jak przez mgłe - za to spaliłem laczka az druty wyszły i ciezko było do domu wracac- jak ktos widzial czerwona R1 palaca gume przed zlotem to byłem ja :wink: nawet na fotac hna stronie klubu mnie uwiecznili jak pale- + jedno jak sprzeta z ziemi zbieram bo lekk onajebani chcelismy maszyny odstawic i kumpel mnie w kolo jebnał Taaaa... Gość z R1 Pablo2x dawał rade w sobote Na kilka razy brał się za palenie laka który z poczatku mał jeszcze spoooro mięska na sobie :bigrazz: Z każdym podejściem był coraz odważniejszy :biggrin: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 a na koniec druty wyszły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Siemka Broda wyjaśni mi coto było z tym cyckonoszem bo mi się film urwał a na drugi dzień zobaczyłem moją kobiete spacerującą w twojej koszulce a ciebie w cyckonoszu. Pozdro od Bolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Łysy - tu już chyba nie ma co wyjaśniać tlyko lać po mordzie :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wybaczcie, ze tak pozno. Moje fotki z Lubska: http://msm.nieruchomosci.pl/inne/Lubsko_2006.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Siemka Broda wyjaśni mi coto było z tym cyckonoszem bo mi się film urwał a na drugi dzień zobaczyłem moją kobiete spacerującą w twojej koszulce a ciebie w cyckonoszu. Pozdro od Bolcówo kur....de zaczyna się :buttrock: ja też nie pamiętam :buttrock: :biggrin: tzn chciala albo chcieałem sie zamienic no i do tego doszło tzn ylko do zamiany :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Żartowałem ale chyba jeszcze tak źle z tobą Broda nie było bo dużo pamiętasz ja Lombardu nie pamiętam i zastanawiam się czy to po orenżadzie czy po wspomnianych już tu mielonych :buttrock: :buttrock: Będziecie przejazdem w Bolcu :biggrin: to daj cynk browarka wypijemy a może oddam ci koszulke :biggrin: . SZkoda że w Kunicach was nie było Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 koszulke możesz oddac ale ja stanika NIE :buttrock: :buttrock: ni mo spry jak będdę w bolesławcu to dam znac tylko daj nr tele na pw pzdr broda hehehehe łysy dzięki za nr nie ma spry może jakiś browar w czerwcu lub lipcu sie wypije dam znać wcześniej :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomit Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 kurcze tyle staników przy tym ogniosku ze sie zagapiłem ... eh no jeszcze 7 dni i sciagaja mi pips moze jednak pojade na wakacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi