Rozio Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kupiłem właśnie silnik do mojego leśno - terenowego wynalazka, ale nie potrafie ustalić czy to 250 czy 251. Wiem, że róznia sie one cylindrami (wysokości oken) ale jak odróżnic te silniki bez ściągania głowicy i mierzenia okien ?? Podejrzewam że temat kiedyś był, ale nie potrafie go znaleść, nie bijcie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizz Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 tez kiedys potrzebowałem takie informacji i oto co otrzymałem :Główną różnicą zewnętrzną jest to, że w cylindrze 250 na około kolanka wydechu jest taki odstający kawałek aluminium, natomiast w 251 jest na płasko. Pozatym 2 (chyba 2) żebra od dołu są krótsze. pozdrawiamMatizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 witamczy ktos orientuje sie gdzie mozna kupic iglice z zapinka do mz251?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 dulek czemu sie w kazdym temacie o mz o to pytasz? www.kemot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a chyba tez kazdy silnik od 251 byl juz malowany na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 dulek czemu sie w kazdym temacie o mz o to pytasz? www.kemot.pl czesc pytam sie wszedzie bo watpie zeby kazdy zagladal na wszystkie tematy o mz....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) a chyba tez kazdy silnik od 251 byl juz malowany na czarno To na pewno nie jest prawda. Co do sklepów motocyklowych polecam. www.agmot.prv.pl Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Co do sklepów motocyklowych polecam. www.agmot.prv.plJa natomiast tą firme zdecydowanie ODRADZAM.Może i tanio większosć rzeczy mają, ale są one tragicznej jakosći np. oś koła wykonana tak, że nie mieści sie w łożyskach, łańcuch kończacy swoj żywot po ~2000km, wodzik skrzyni biegów który odało sie zarysować pilnikiem, tarcze sprzęgła z odpadającyni wkładkami korkowymi .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi