Andre-20 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Cześć mam pytanko, moze ktoś mam sposób jak sprawdzić stan klocków hamulcowych nie sciagajac koła??Mam CBR 600 f3 i chciałbym skontrolować ich stan. Pozdrawiam wszystkich i szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Hmmmmm a nieda się odkręcić samych zacisków zamiast zdejmować koła???? Czyżby japońców już tak pokopało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Wejdz sobie nahttp://www.seven-fifty.prv.pl/Tam w dziale "warsztat" masz artykul o wymianie klockow hamulcowych. Przeczytaj to sobie :) Do wymiany klockow nie trzeba sciagac kola, jak masz niezasyfione tloczki, to nawet zaciskow sciagac nie musisz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre-20 Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dzieki bardzo za linka, jestem jeszcze nie doswiadczonym kierowcą, to mój pierwszy sezon na scigaczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi