rysiu8 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Podczas wiossenej przejażdzki zauważyłem dziwna sparwe,podczas delikatnego hamowania "Zaznaczam Przednim Hamulcem" przód zaczyna delikatnie drżeć,ale jesli j*b... odrazu po heblu to niema takiego objawu.Złapałem za tarzce jedna pracuje na nitach a druga jakby była na stałe.Jaki luz moze byc pomiedzy tarcza a nitami ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Ja mam dwie lużne nawet stukają na wybojach (mi to nieprzeszkadza) u ciebie stawiam na krzywą tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 W takim Razie skoro tarcza jest krzywa to ktora??Gdzie mozna ja wyprostować, jeszcze lepiej kupil bym dwie uzywane niezjezdzone.Czy wogole sie oplaca czy lepiej odrazu zainwestowac w nowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 To jest chyba zbyt szybkie moto, by się oglądać za używanymi tarczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A co powiecie na temat tarcz "LUCAS" http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94878995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 potwierdzam, że takie objawy (bicie przy LEKKIM hamowaniu) to krzywa tarcza. miałem coś takiego w peżocie 406, bicie mieściło się jeszcze w normie tych kilku mikronów, ale przy dalikatnym naciśnięciu hamulca przy 150 to kierownice z rąk normalnie wyrywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ?Gdzie mozna ja wyprostować,zapomnij o prostowaniu plywajacej tarczy , efekt bedzie mizerny i po 50km znow bedzie krzywa Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Panowie faktycznie tarcza jest krzywa widac to po nitach jak pobdzierały tarcze,teraz pytanko odnosnie liku czy sie oplaca zaiwestowac w te tarcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Rozwiązanie - kupić nową, nie bawić się w używki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 lucas to bardzo dobra firma jak masz kase to je kupuj nie pozalujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Pytałeś ile chcą za sztuke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 to dobra cena jak za nowa tarcze. Lucas ma dobre tarcze i klocki, to taka alternatywa miedzy Ferodo a Nissin czy Tokico, ale ze skutecznoscia tych drugich. Jesli dobrze pamietam to w renomowanym serwisie chcieli ponad 1000 zl za 1 tarcze jakis czas temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Postanowiłem po głebszym namysle kupic narazie jedno tarcze w larssonie z kompletem nowych klocków.Mam nadzieje ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Postanowiłem po głebszym namysle kupic narazie jedno tarcze w larssonie z kompletem nowych klocków.Mam nadzieje ze bedzie ok Zauważyłem smieszna żecz nity były posklepywane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Postanowiłem po głebszym namysle kupic narazie jedno tarcze w larssonie z kompletem nowych klocków.Mam nadzieje ze bedzie ok zmienia się zawsze dwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi