Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Witajcie, Szukam dobrego zakładu , który uszyje dobre ciuchy na miarę.Macie jakieś doświadczenia, kogo polecacie ? Najlepiej w promieniu max 150 km od Warszawy. Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Ja kiedyś szyłem w Tarborze w Lublinie, z tego co wiem w Warszawie mają teraz sklep firmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Cześć, Problem w tym , iz ich jakość szycia jest byle jaka.Do tego, jak wczytałam sie w poprzednie posty, Tarbor po 2-3 sezonach juz sie rozsypuje. A masz jakies wieści nt firmy LEDMAR z Radomia ? Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Nie znam Ledmara, ale w Tarborze jeżdżę od 1998 roku i nic mi się nie rozsypało, a mam od nich kurtkę, spodnie, kamizelkę, rękawice i coś tam jeszcze... No chyba, że teraz się popsuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jeżdżę w kurtce skórzanej z Ledmaru parę sezonów, co prawda nie robionej na miarę, ale gdy kupowałem to pan mówił, że na miarę też szyją.Kurtka jest mocna i nie pruje się. Skóra miękka, ale nie najlepsza. Mam wrażenie, że gdy kupowałem to nie mieli dobrze dopracowanego kroju. Bo mimo, że rozmiar jest na mnie dość obszerny to rękawy ciągną za plecy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi