Boniek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Doszukałem się w serwisówce haynes informacji że Kalifornijskie wersje mogą mieć właśnie zbiornik 15 litrów ale mój GS-pochodzi a Niemiec a w papierach nie ma wzmianki o wymianie zbiornika po przydogach jakie miał tam z dwoma paniami. Co wy na to?? :)Może ktoś w tej Niemcowni bak przełożył? :rolleyes: W moim także było 15 litrów i zawsze się na stacji dziwiłem co tak mało do tego baku wchodzi. Potem dopiero doczytałem także w serwisówce, że takie baki mogą być. Z pełnym do przełączenia na rezerwę przejeżdżałem max ok 270km. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Z instrukcji obsługi: pojemność zbiornika paliwa wraz z rezerwą 19 l :notworthy: :) , rezerwa:4,3 l :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Czolem! Jaki masz rocznik?Po modernizacji zwiekszyli pojemnosc baku.Co nawet widac na oko :notworthy:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Moto 97 ale instrukcja- kto wie? Ile tak naprawde ma ten rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Czolem! Zmiany weszly od roku 2001.http://republika.pl/gs500e - malowania i kolory rocznikow.Widac roznice, jakie wprowadzono miedzy rokiem 2000 a 2001 na fotkach w tym zestawieniu. Inne owiewki, wiekszy bak... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ok , czyli instrukcja młodsza od GS-a :( czyli mój ma pojemność baku 17 l :) a rezerwa ile ma w końcu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Twój ma 17 litrów pojemności chyba że tak jak ja masz zbiornik z wersji Kalifornijskiej :) to wówczas 15 litrów. Rezerwa według instrukcji jest 3,5 litra ale jak pisali koledzy i koleżanki bywa z nią różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi