ukasz Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No więc w najbliższy czwartek, 30. marca, w klubie studenckim "medyk" będzie impreza, z tej racji, że dwa dni wcześniej stukną mi dokładnie 22 latka :) No i trzebaby jakoś uczcić wkroczenie w tak poważny wiek :P Także zapraszam wszystkich i każdego z osobna, miejsca w lokalu jest dużo, także kto tylko może niech wpada z osobami towarzyszącymi lub bez, popijemy browarki i w ogóle fajnie będzie :P pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witaj! Musze teraz powiedziec Wszystkiego Najlepszego, gdyz ze smutkiem musze powiedziec - niestety nie bede mogl przyjsc - z wiadomych wzgledow - PRACA :notworthy: PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Heh, no szkoda, Krzysiek... w każdym razie na pewno będzie jeszcze okazja do :) i :D A kto może, niech przybywa, zapraszam :notworthy: PS. Zapomniałem napisać, że startujemy gdzieś tak koło 21 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Powinienem sie pojawic :), malo czasu zostalo wiec wpisywac sie ludzi moze zrobimy jakas zrzute na wspolny prezent od ludzi z 4um :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Widze ze ekipa zamula bardziej niz standartowo. Wiem ze wiosna za oknem, ale zeby nawet Andon sie nie dopisal :bigrazz:, szkoda, sam tam tez szedl nie bede. P.S. Moze ten post jest niewidoczny, albo potwierdzaja sie slowa "Ekipa w 3-miescie zawsze zamula" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 No faktycznie, trochę zamuła jest ;)Póki co, z rozmów na gg wiem, że trochę osób ma być, mam nadzieję, że wypali i posiedzimy sobie dzisiaj przy browarku ekipą motocyklową :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :icon_razz: Jeszcze raz zapraszam wszystkich gorąco :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 no niestety, ja zawodze :icon_razz: mialem plana co by wpasc i standartowo - zes*alo sie :banghead: Ewa i Ukasz - najlepszego, mimo mojej nieobecnosci :flesje: bawta sie dobrze, ja za pare dni zaczynam pacyfikowac 3City - czekam na gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ja bede hyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi