gurufarmi Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 po przejechaniu 34 km spostrzegłem ze łańcuch zwiotczał... wydawało mi się że urwała się jedna strona jednego z ogniw.. ale prawdę mówiąc to to ogniwo sie przesuneło do drugiego (obok) ponieważ kilka tych kółeczek na sprzężeniach ogniw ROZWALIŁO się.. .. ciekawe jak długo jezdziłem na takim łańcuchu.... nie znalazłem raczej zapinki... czy zatem ten łańcuch jest zbity? jaki dać w jego miejsce??? ile moze kosztować... wiem ze są niktóre droogie.. ale zaznaczam ze przez najblizszy rok nie zrobie Aprilią RX80 2000 km.. nawet nie wiem czy wyjezdże 1600km ... czy da się zatem wpakować jakiś łańcuch za 30 zł do jakiejś MZ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 badzo bym prosił o poradę , bo nie wiem co robić z tym łańcuchem.....:)brakuje mu 20 wzmocnień na łączeniach... tzn tych kółek.. i ba spory luz... nawet nie wiem czy warto sie tym teraz przejechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 ja bym ci poradził kupić łańcuch akurat do tego modelu, nie warto oszczędzać na łańcuchu, poczytaj sobie topic o wypadkach, tam jednemu śp. koledze [beeep]nął łańcuch podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 no ale drogie to jest... tymczasem od mz 150 bede miał ze sklepu za 40 zeta.... naprawde jest to takie wazne? zaznaczam ze nie zrobie nawet 1700 km przez rok.. a i jezdze po miescie i okolicy tylko... a v-max nawet 100 nie ma.... :) więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 twoje zebatki w moto maja calkiem inny skok zebow niz w mz to lancoch nawet jakbys chcial nie bedzie ci pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 www.motorad.pl tam znajdziesz łańcuchy cezet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 wiesz... ja do hondy MBX kupowalem przez larssona i mialem do wyboru za 35 i 40zl lancuchy...poszukaj na stronkach, moze wyrwiesz jakos taniej.albo udaj sie do sklepu z lancuchami:P:P:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 przejrzalem tą stronkę motorrad... :) no są takie cz 420.. nei wiem jaki ma być wg producenta do aprili rx50 ale chyba 420... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi