ilek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oj czepiacie się jestem dyslektykiem :banghead: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Oj czepiacie się jestem dyslektykiem :icon_eek: a to chyba ze tak; w zwiazku z tym zapominamy o sprawie :D ale na przysżłośc pamietaj ;) a i przy okazji zapraszam na tema "motocykliści z Lubina łaczmy sie " :] co cos nikt sie nie odzywa :P POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -Rudna Organizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Organizator: LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskie Wszelkie pytania prosze kierowac na adres: [email protected] Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez ilek15 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -RudnaOrganizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Organizator: LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskie spoko ja napewno bede i moze uda mi sie zwerbowac ekipe ze3 szczecina:] bo w kupie raźniej no nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No nie wiem czy w to wierzyć..... obiecują, potem ekipa przyjeżdża a tam ani obiecanego zespołu ani obiecanej dobrze zorganizowanej imprezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 obiecanki.....a potem ani dobrego zespołu, ani dobrej zabawy....na ile jest to prawda hmmmm...nie to ze bym tu kogoś podważała czy nawet obrażała...ale mozna było się nadziać na takie niby extra zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZWEJK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -RudnaOrganizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Organizator: LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskieWszelkie pytania prosze kierowac na adres: [email protected] Czy jest szansa na zakwaterowanie w jakimś domku campingowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Prosze pytać: [email protected] Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 lubin kolo wroclawia /? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 lubin kolo wroclawia /? yes, sir yes :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no Sokół szacun :icon_mrgreen: spoko ziomal jesteś a grupie Halo Szczecin hohoho :biggrin: twoje zdrowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 wiec zawitam tam z ekpia:D do zobaczenia <stret demons> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No ja jestem z Rudnej to postaram się wpaść z kumplami na Simsonach. tylko że nie zostaję na noc bo szkoda 35zł na nocleg :) A tak dokładniej to może mi ktoś powiedzieć którędy tam podjechać i o której impreza się zaczyna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No jeśli będe jeszcze w PL to możecie na mnie liczyć. Postaram sie jeszcze znajomym nadać temat. Aha - byłbym zapomniał : Wałbrzych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No ja jestem z Rudnej to postaram się wpaść z kumplami na Simsonach. tylko że nie zostaję na noc bo szkoda 35zł na nocleg :clap: A tak dokładniej to może mi ktoś powiedzieć którędy tam podjechać i o której impreza się zaczyna :D po pierwsze 35zl nie placisz za nocleg tylko za sam wstep wec i tak bedziecie musieli zabolic :) a co dojazdu to nie wiesz jak dojechac z rudnej do lubina :clap: czesem trrzeba sie wybirerac motocyklem poza swoje miasto/wioche :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi