Kulus Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 raczej od 17.. bo 15 to sobota.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Czyli tak... wszytko kosztowalo 615zl a teraz bedzie o 425 mniej czyli 190zl i rejestracja z glowy dobrze to pisze tak?jezeli faktycznie tak bedzie to az sobie kupie jack'a daniels'a ;)ps. chyba ze cos wymysla nowego :/ w koncu to jest PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no plus przegald i VAT-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a jesli biore z komisu moto i komis wystawia mi fakture i placi podatek... to wtedy chyba nie musze tego VAT-25 placic co nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a po co czekaz na tansza rejestracje? wykupic OC, zrobic badanie tachniczne i jazda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ja juz tak mam... dlatego sobie latac moge do rejestracji spokojnie... ale puzniej chce poprostu zarejestrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 niech mi to ktoś wyjasni, mam komplet dokumentów na sprowadzone moto,faktury, badania, tłumaczenia, itd.co mam zrobic aby móc jeżdzić i poczekac z pełną rejestracją do 15 kwietnia? wykupic OC na francuskie blachy? czy moze jakies tymczasowe blachy polskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 najlepsze jest to ,że w panoranie czy jakimś podobnym programie mówili,że od 15 maja ! Jak zwykle ful informacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 najlepsze jest to ,że w panoranie czy jakimś podobnym programie mówili,że od 15 maja ! Jak zwykle ful informacja ;)Napisałem przed chwilą do ministerstwa. Ciekawe czy odpowiedzą na moje pytanie dotyczące tej cholernej karty. Nie zdziwię się jak oni sami jeszcze nie wiedzą od kiedy ta tańsza opłata będzie wchodzić :banghead: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 o ile w ogóle ktoś raczy odpisać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 w takim badz razie Boniek czekam na info z ministerstwa od Ciebie oby jak najszybciej, oby wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 wykupic OC na francuskie blachy? dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Mam takie pytanko:- w maju chciałbym sprowadzic z Niemiec Aprilię RS 125, jakie będą wszystkie koszty (rejestracja,cło,podatki,papiery,przeglady itp)?Chodzi mi oczywiscie o przybliżoną kwotę +-, w 500-1000zł się zmieszcze czy wychodzi wiecej za te wszystkie bzdety? Sprawa dot. doprowadzenia motocykla do stanu kiedy LEGALNIE będzie mógł jezdzic po drogach. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Magister, zakladasz byle jaką blache i smigasz - wychodzi najtaniej, jak Cię nie złapią. Kolega dwa lata tak jezdzil i nic, Ty mozesz nie mieć takiego szcześcia. Oczywiście jest to nielegalne i jak złapią można dostać spory mandat, wyjdzie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 interesuja mnie tylko legalne rozwiazania, juz raz mnie zlapali bez prawka, na enduro w lesie, wywinalem sie z tego :-D i nie chce tego powtórzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi