qgel Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ...jak by mnie ktoś poratował bym był wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jakby Cie ineteresowalo mam Owners Manual i Fiszki. Servisowki niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 znacie może podstawowe dane regulacyjne, mam Savażke troche w niej zaworki poklepują w necie nic nie widzę?? pomożecie???heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Wejdź sobie na: www.louis.de potem znajdż "MotoBase" w menu i wybierz swój motocykl. Podstawowe dane tam są - powiedziałby mistrz Yoda, zaraz po tym jak powiedziałby "use czegośtam... Look..." :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 nie znacie może podstawowych danych regulacyjnych potrzebuje znac1-luzy zaworowe2-naciąg pasa napędowego3-ilość olej przy wymianiepoza tym nie wiecie jak pomóc skrzypiącemu pasowi napędowemu??? ustawiłem go i dalej trzeszczy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 poza tym nie wiecie jak pomóc skrzypiącemu pasowi napędowemu??? ustawiłem go i dalej trzeszczy.pozdrawiam Użyj talku (apteka), lub zasypki do pupy niemowlęcej. Obsypuj od wenętrznej strony kręcąc kołem. Oczywiście na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi