na koło Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 DZięki za info.Wyklarowałem mu już sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 DZięki za info.Wyklarowałem mu już sytuacje. Ciesze się że mogłem Ci pomóc Ja teraz ma dylemat C-10 vs C-16 Podobno C16 gorzej trzyma na boki ale jest bardziej na twardy teren. Ale chyba wezmę C-10 i zobaczymy czy będę naprawdę odczuwał tak ogromną różnicę po Pirelii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Miałem taką Pirellkę z Six Daysa z przodu w XT, a z tyłu Metzlera. Teraz mam komplet Mitasów, więc porównam i pochwalę się wynikami moich obserwacji.Również odradzam jeździć na łysolcach z przodu na takich klocach jak XT czy DR. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hibernat Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wiem, że to co jest do wszystkiego jest do dupy, ale... planuje pare wypraw po asfalcie w polske w wakacje, ale kiedy juz tam dojade bede fruwal po lasach. Jest jakas oponka enduro co bym jej na asfalcie nie zostawial a jednoczesnie nadawalaby sie w teren. lada dzien moja TTr'ke czeka wymiana tylnego kapcia, a nie stac mnie zeby zmieniac po 2 miechach drugi raz...wole kupic raz porzadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Podczepię się pod temat. Co sądzicie na temat tej opony?http://fuks-olsztyn.pl/product_info.php?cP...products_id=282Dodam, że teren to ok. 5% mojego jeżdżenia i raczej tam nie szaleję. Może jakieś inne propozycje z tej stronki?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi