Sorpion Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 CzescMam zamiar w przyszlosci (na rok nastepny) kupic jakis motorek inny niz Etka, tak wiec napalam sie ostatnio na SLR'a 650. Czy ma ktos moze jakies ciekawe linki, bo strasznie malo o nim w necie, moze cos przeoczylem. Zalezaloby mi takze na dzwieku tego motoru, wiec jak ktos jezdzi takim , to niech przysyla fotki, filmiki i wszystko co ma na temat SLR. Piszcie takze wasze opinie , oraz np. ile pali bo nigdzie nie moge dostac takich informacji. Jestem osoba o wzroscie 187 cm wiec ciekawiloby mnie jak prezentuje sie sylwetka motocyklisty o tego typu wzroscie na nim.Z gory dziekuje, pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jest to jeden z niewielu enduropodobnych motocykli nadających się dla wysokich inaczej czyli mówiąc brutalnie :mrgreen: dla kurdupli.Wyrok brzmi następująco; za mały dla Ciebie :) Kup sobie raczej transalpa.Ale, dobre rady, dobrymi radami i zanim wyrzucisz marzenia na śmietnik, przymierz się do tej Hondzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ja mam FX'a czyli trochę przebudowaną SLR'kę, faktycznie przy 187 to faktycznie za mała będzie, ja mam 180 i jakoś całkiem dobrze, ale mogła by być wyższa. Ja jeżdżę głównie po mieście, lubię czasem ostrzej spod świateł odjechać pali mi koło 5,5. Dźwięk jest śliczny, niestety nie mam go nagranego. Dostać serwisówkę do tego jest niemożliwością, na szczęściesilnik jest prawie identyczny jak w dominatorze. Motocykl świetnie nadaje się na miasto, w teren też da się wjechać, ale nie należy oczekiwać rewelacji.Na trasie na 2 osoby jest niestety za ciasny, podobno SLRka ma węższą kanapę co skutecznie utrudnia życie. Z danych eksploatacyjnych : moc 40 km; moment : 55 Nm; v-max : 150 km/h; max. rozsądna przelotowa 120 km/h; olej co 3kkm (niestety) - 2 litry, zawory co 6kkm - 15 min roboty (śrubki). Z twoim wzrostem szukałbym nx'a lub dr 650 rse, ideałem był by XRVzapraszam na gg jeśli masz jakieś pytania jeszcze, może mógłbym mieć fotki w weekend pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi