ukasz Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Zbliża się nowy sezon, toteż zaczynam się rozglądać za jakimś miejscem, gdzie mógłbym garażować moją Zuzię - chwilowo stoi u wujka 60 km stąd i czeka na koniec zimy, ale jak już będzie pogoda na śmiganie to chciałbym mieć ją pod ręką :)W pojedynkę garażu nijak nie opłaca mi się wynajmować, więc szukam ludzi do wspólnego wynajęcia na Oruni lub ewentualnie gdzieś w pobliżu. A może ktoś już garażuje się gdzieś w tej okolicy i znalazłby kawałek miejsca na jeszcze jeden motocykl w zamian za partycypację w kosztach wynajmu? :roll: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Na oruni to niekoniecznie. W centrum gdyni wynajmuję garaż. 180 zł miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 a moze ktos ma garaz w okolicach wrzeszcza ?? :) najlepiej okolice PG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Widzę że parking strzeżony już nie w modzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 a moze ktos ma garaz w okolicach wrzeszcza ?? :) najlepiej okolice PG ;) Dokladnie tego samego szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Widzę że parking strzeżony już nie w modzie nie tyle nie w modzie co nie lubie jam mi maszyna moknie ;p a pod pokrowcem caly czas ja trzymac tez jakos tak srednio...wiec jakby sie cos znalazlo to byloby fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi