W Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 11 marca i kurna lodowisko na drodze. Marny los matocylisty, walczyć trzeba z dziurami, lodem, śniegiem, samochodami, policją i na koniec Fazer ucierpiał 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 11 marca i kurna lodowisko na drodze. Marny los matocylisty, walczyć trzeba z dziurami, lodem, śniegiem, samochodami, policją i na koniec Fazer ucierpiałWielka szkoda zwłaszcza, że przymierzam się do kupna Fazer-ka. Napisz ile ucierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Może coś więcej? Zdjęcia czy cuś. Okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 W, ja wiem że człowiek już na rezerwie jedzie i chce doładować trochę baterie. Musisz być twardy i wytrzymać jeszcze 1 miesiąc bez moto... Może to jest przestroga dla innych że nie warto jeszcze startować. Łączymy się z Tobą w bólu i cierpieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Dzięki za słowa pocieszenia. ;) Nie wiem jak zamieścić zdjęcia, strary na szczęście są do przeżycia.Owiewka, lusterko, kierunek no i troszkę do lakierowania :P Mam kumpla mechanika to coś pomoże 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 witam :) 11 marcaa ja 11-tego stycznia- jakieś fatum ciąży nad tą jedenastką czy co :?: :roll: wiem dokładnie co czujesz, mam nadzieje że nie ucierpiałeś i życze Ci (i Twojej maszynce) jak najszybszego powrotu do dobrej formyPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 witam Cześć Dominik. Pozbieramy się dość szybko, moto u lakiernika, pod plastrami też się goi. A może potrzebny był kubeł zimnej wody na głowę przed sezonem ? :lol: Nastęny wyjazd z garażu 12 kwietnia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 witam Cześć Dominik. Pozbieramy się dość szybko, moto u lakiernika, pod plastrami też się goi. A może potrzebny był kubeł zimnej wody na głowę przed sezonem ? :lol: Nastęny wyjazd z garażu 12 kwietnia :lol: juz tak nie planuj bo jak 12 kwietnia sie obudzisz i zobaczysz zasypane śniegiem drzwi do garazu, to sobie chyba oduścisz - czy nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Czolem! No W, nie szalej qrna :|. A Tobie nic sie nie stalo? Bo moto to moto, ale zdrowie wazniejsze...Ja tam Hondzie zostawiam w spokoju poki co, choc korci jak cholera... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No W, nie szalej qrna .Cześć Zbychu żebym szalał to nie miał bym ale, ale to było bez szaleństwafakt że wyobraźni też mi brakło, kkiedy idziemy na piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi