szulbor Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Witam co sadzicie o tym motocyklu?? Znajomy wlasnie kupil takie cos i to prosto z salonu za "gruba kase" moim zdaniem zrobil głupstwo bo w tej cenie mial by spoko japonczyka co wy o tym sadzicie??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 moim zdaniem już był temat o tym sprzęcie :arrow: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=36300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ja go chciałem kupić, ale się rozmyśliłem i dobrze, kupiłem gs 500f nowego o wiele taniej wprawdzie to nie ta sama klasa, w ogóle inny motor, bo nie ma v-ki, bardziej gs służy do turystyki, ma mniej koników i wiele wiele różnic jest poiędzy nimi, w ogóle ich nie wolno porównywać ale się cieszę że wybrałem suzuki :buttrock::):evil: Mam złą opinie na temat hyusongów, miałem skutera keidyś hyusonga i sie psuł co chwile, tak samo mój kumpel na enduro XRX ( bodajże ) to tez chyba robił ze 4 razy kape już, i jakoś się normlanie przestraszyłem tej marki, i za taka kase jak mówisz można sobie kupić coś o wiele lepszego, można np dołożyc troche i kupić gsr 600 :evil:;):):evil:pzdr Jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 sorka za powtarzanie postow ale jestem tu nowy wiec nie bardzo wiem gdzie i jak szukac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi