Sorpion Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 czescMam etke 250 ktora bardzo duzo pali bo cos ok 6 i nawet troche wiecej (jezdze spokojnie), zaplon dobrze ustawiony, i wogole dobrze podregolowana.Wina za to obarczam tylko gaznik, niemam za duzo kasy a chcialbym zmienic to spalanie na normalne, zastanawiam sie czy wymana iglicy wystarczy (bo dysze mam nowe-tzn. zestaw naprawczy do gaznika)?Czy jakbym juz myslal nad zmiana gaznika to lepiej ten do 250(30N2-5) czy ten do 251(30N3-1), slyszalem ze przy tym od 251 Etki palą mniej, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Myślę że w spalaniu będzie niewielka różnica. Niektórzy chwalą gaźniki BING za niskie spalanie (nawet o 1 litr mniej) ale są drogie - powyżej 300 zł. Jeśli już zmieniać na tańszy to polecam 30N3-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 gaxnik bibng 280zł nowy! 017 853 20 86. MOTORLAND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Moze to przez te dysze? Dzysze prawie nigdy sie nie psuja:P IWec lepiej nie wymieniac, bo te dzisiejsze to chnszczyzna marnej jakosci i czesto jakies wadliwe. Ja bym zobaczyl jeszcze jak jest ustawiona przepustnica. Jesli nic nie pomoze, i zdecydujesz sie na wymane to poprostu kup tani w dobrym stanie. Mi sie wydawalo (nigdy nie robilem zadnych badan) ze to jeden drut spalanie takie same:P Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi