maad_na Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witajcie!Jestem nowy na forum i dlatego nie wiedziałem gdzie umieścić ten post. :roll: Mam problem.... Kiedyś na jakimś filmie zobaczyłem motocykl. Bardzo mi się spodobał. Niestety nie wiem jaki to model. Jeśli chodzi o markę to podejrzewam, iż jest to Harley. Mam nadzieję, że pomożecie. Niżej wstawiam link, który jeszcze ostatnio działał i mam nadzieję że jest tak nadal: Z góry dzięki za pomoc:) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Tak, jest to Harley-Davidson, model Softail Custom FXSTC./rocznik po 2002, bo ma wygięte risery/pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maad_na Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 WOW!!!!! Jestem pod wrażeniem. Bardzo szczegółowa odpowiedź. Tego szukałem. Masz u mnie WIELKIE piwo jak będziesz w K-linie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi