rambo666 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam Orientujecie sie, czy zwyzki za wiek i krotki okres posiadania prawka dotycza rowniez motocykli? Kumple mowia mi, ze nie, a w PZU sciagneli ze mnie 99zl za pierwsza rate :/ 2 paczki za OC na motorek to chyba troche sporo? Moze ktos zarzuci link do przepisu, ktory to reguluje... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 dotyczy motocykli, zarówno za wiek, jaki i czas posiadania prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 jesli dotycza to od niedawa, w kwietniu konczy mi sie OC na motocykl to bede wiedzial, jak narazie na motocykl nie ma zadnych zwyzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Te kwestie reguluja tzw. taryfy skladkowe, ktore kazdy zaklad ubezpieczen ustala sobie sam. Niektora zwyzki ktore sa w jednej firmie nie beda stosowane w drugiej i na odwrot. Warto podzwonic i popytac chociaz z tego co wiem PZU jest w oc na motory nie do przebicia. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 w styczniu kupiłem swoje pierwsze moto i orientowalem się w cenach, potwierdzam najlepsza oferta jest w PZU, mimo że składkę miałem podwyższoną o wiek i czas posiadania prawka (ze 120 wyszło 154zł za cały rok - znizka 10% za zapłacenie całości od razu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 czyli PZU wprowadzilo wzyzke za wiek na motory od niedawna....szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi